Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás anyukák! Hogy sikerülh...

Vaterás anyukák! Hogy sikerülhetne?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy dolgot vaterán.Kedden jár le.X összegnél tart,900-asával megy felfelé.Mindenképpen szeretném megnyerni.:)Az lenne a kérdésem,hogyha az utolsó pillanatban több ezer forinttal többre írom be a licitet(hogy nyerjek),mert az az érzésem,hogy sokan fognak az utolsó pillanatban licitálni,akkor ha nem is éri el a maximális licitem,akkor is azt kell kifizetnem,vagy éppen ahol áll a következő licitlépcső?Remélem érthetően fogalmaztam.:)Kezdő vagyok.Hogy tudnám mindenképp megnyerni?Előre is köszi!
2011. nov. 24. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha többet teszel mint a következő licit azt védett ajánlatnak hívják :) addig titkos marad az az ár amíg valaki túl nem licitál. tehát nem kell annyit fizetned amennyit ráteszel, az eladó nem is fogja megtudni... :)
2011. nov. 25. 00:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahol áll a kovetkezo licitlepcso!

De ha mas is csinal ilyen automatikus licitet (Teszveszen igy hivjak), ami ugye rejtve van, akkor van versenytarsad, és felugrik egesz addig, amig mar nincs versenytarsad. Érted.

2011. nov. 25. 04:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ahogy előttem írták. És pont ezért felesleges az utolsó pillanatig várnod. Akár most is megteheted a maximális licitet amit rá szánsz.

Tipp: ne kerek összeget határozz meg maximumnak, mert sokan mások kerek számokban gondolkodnak. Ha pl. maximum 5000 Ft-ot adnál érte, akkor inkább 5023-at, vagy valami hasonlót írj be. Így lehet, hogy 23 Ft-al lesz magasabb a te licited az előtted licitálónál és te nyersz.

Nyertem már így, hogy csak 1 Ft-al voltam az előttem licitáló felett :)

2011. nov. 25. 07:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Most már értem!:)Akkor szerintem beírok egy magasabb összeget!:)Nagyon kedvesek vagytok,hogy segítettetek!
2011. nov. 25. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
De azért olyan összeget írj be, amit megadsz, ha arra kerül a sor, mert lehet hogy más is ilyen elszánt, és láttunk már irreális dolgokat... (pl. egy HASZNÁLT Next kiskabát 20000.-Ft-ért kelt el pár hete. Állítólag újként kevesebbért lehet beszerezni :) Vagy a Lego Duplo nagy alaplap: olcsóbb az új webáruházakban, mint amennyiért használtan viszik az aukciós oldalakon)
2011. nov. 25. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
erre mit mondja? az egy idióta volt akkor, aki megvette. Kár, hogy nem nálam vásárol :P
2011. nov. 25. 15:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Persze.Természetesen egy olyan összeget írok be,amit magam is szánnék rá.:)Tudom,hogy amúgy mennyit ér a termék,és ahhoz viszonyítva gondoltam ki az adott összeget,amit megadnék érte.

De nem semmi,hogy mik vannak.:D

Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 25. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2011. nov. 25. 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó!Köszönöm szépen!Nagyon kedves vagy!
2011. nov. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!