Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai világban tényleg meglepő...

A mai világban tényleg meglepő és helytelen, ha valaki 20-23évesen szül?

Figyelt kérdés
Annyi helyen hallom ezt... Hogy max. 25 évesen, de inkább 30 körül érdemes az elsőt. Nektek mi a véleményetek erről?
2011. nov. 29. 15:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen szültem az első fiamat, majd 28 évesen a másodikat (ugyanattól az apától :-))

Én nem bántam meg hogy fiatalon szültem, sőt! Most se tenném másként.

2011. nov. 29. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit hogy most 30 éves vagyok tervezzük a harmadik babát. Az első gyerek után befejeztem a főiskolát, lediplomáztam és sikerült a szakmámban elhelyezkednem. Szóval gyerek mellett is lehet karriert építeni azt gondolom.
2011. nov. 29. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem 25 éves koromig még eszembe sem jutott, hogy szüljek, későn érő típus vagyok, no meg akkor kezdtem el dolgozni is.

Végül 29 évesen szültem az első és 32 évesen a második gyerekünket és nagyon jó így:)

2011. dec. 1. 21:14
 14/17 ZsZs27 ***** válasza:
Miért lenne helytelen? Nem kell mindenkinek diplomát szereznie szülés előtt. Azt utána is lehet. Már ha akar. Csak legyenek felkészülve a kis jövevényre.
2011. dec. 1. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen ideális ez a kor. Ha tehetném én is szülnék legkésőbb 1-2 év múlva...:)

23N

2011. dec. 1. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:
én a kisbabámat 20 évesen szültem egyáltalán nem bántam meg mellette tanulok és kb. 4-5 év múlva szeretnék egy 2 babát :)
2011. dec. 27. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem rég volt nálunk a Párom unokahúga. Ő 23 éves,dolgozik,stabil párkapcsolatban él. A Párja 28-29 éves,már nem emlékszem hogy mondta. A lényeg,hogy a Párja már most szeretne egy kicsit, és Ő már most kisbabával álmodik,noha azt állítja,hogy csak 28 évesen szeretne szülni.

Elmesélte az egyik kisbabás álmát,amiből az tükröződik,hogy szeretné ha lenne,de fél. Fél attól,hogy nem tud majd vele mit kezdeni,nem fogja tudni miért sír,nem lenne "jó anyja"...

Üdv: a 3 lányos

2011. dec. 28. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!