Tápszeres babáknál hogyan működik az éjszakai etetés?
Sose készítettem el előre. Nem telik 25 percbe megcsinálni.
amikor már hallom, hogy mozgolódik, tudom, hogy kaja idő. És már megyek is csinálni. Mire felébred teljesen már bent is vagyok.
Nem keszitettem elore, nem is vittem sehova a babat. Egy szobaban aludtunk. Vittem fel magammal 2 cumisuveget ugy, hogy felig toltottem forralt, de lehutott vizzel, plusz vittem termoszban frissen forralt vizet, ami igy forro maradt. Es tapszert. Ott tartottam az agy mellett.
Ha ebredezett a fiam (ami nala eleg gyorsan megtortent, nem volt sok nyoszorges elotte), akkor gyorsan felontottem a hideg vizet az uvegben annyi forroval, amennyi kellett hozza, igy kb pont evesi homersekletu lett, raraktam a tapszert es kesz.
Lehet, hogy igy bonyolultan hangzik, de nem volt az egyaltalan, a cuccok osszekeszitese estenkent par percig tartott, a friss tapszer elkeszitese ejszaka a legnagyobb almossagomban is max fel perc volt.
Amikor utaztunk valahova, en akkor is igy vittem a cuccokat magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!