Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha eltűnik teszveszes ajánlott...

Ha eltűnik teszveszes ajánlottként feladott küldeményem, a kártérítés kinek jár, mennyit kell fizetnem a vevőmnek?

Figyelt kérdés
Csak amennyit ő utalt nekem igaz? cucc ára+postaköltség?
2011. nov. 25. 19:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

az egyik válaszoló vagyok, aki hasonló cipőben járt, nekünk meglett a csomi.

Végül a vevőnél volt a postán, ő azt mondta nem kapott értesítőt, a posta szerint igen, a lényeg, hogy végül megkapta a csomagot.

2011. nov. 30. 10:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Persze, mi is még abban reménykedünk, hogy előkerül.
2011. nov. 30. 13:26
 23/25 A kérdező kommentje:

Fejlemények:

Először szólt a postáskisasszonyunk, hogy aláírta a vevőm a tudakozványt, és azt nyilatkozta, hogy nem vette át a küldeményt.

Közben értékelt is pozitívan a vevőm, a cucc árát érdekes mód nem kérte vissza tőlem, ezt nem értettem miért.

Semmit sem szólt, hogy megkapta a csomagot.

Majd 2 hét múlva szóltak a postáról, hogy bevallotta a vevőm, hogy átvette a csomagot.

Engem meg jól hülyére vett. Ha írok neki nem válaszol.

Csak azt nem értem, mi volt a szándéka ezzel az egésszel.

2011. dec. 16. 11:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Azt akarta, hogy utald vissza neki az árat, így lett volna egy ingyen cucca tőled. Amúgy mekkora értékről van szó?
2011. dec. 16. 19:19
 25/25 A kérdező kommentje:

Épp hogy nem akarta visszakapni az árat (hát persze mivel már a birtokában volt a holmi) én mondtam neki, hogy visszautalom.

2000Ft-ról volt szó.

2011. dec. 18. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!