Ha eltűnik teszveszes ajánlottként feladott küldeményem, a kártérítés kinek jár, mennyit kell fizetnem a vevőmnek?
szerintem csak amennyit ő utalt neked.
ha jár a postától vissza pénz, akkor szerintem annak a fele is visszajár neki...
kifizette már a posta a feladási díj 15szeresét neked?
A héten nyújtottam be a tudakozványt. Azt mondták a postán, eltarthat 30 napig is míg utánajárnak a feladványnak.
Én úgy tervezem, hogy azt az összeget utalom vissza a vevőmnek, amit ő utalt nekem, semmivel se többet és semmivel se kevesebbet.
A többi az enyém.
Én amit tennék: most visszafizetném a vevőnek az utalt összeget. Nem várnék 30 napot, semmit.
A különbözetet elraknám. MIért? Mert én jártam utána, én vártam 30 napot......
Hú pont hasonló szituban vagyok, csak én vagyok az eladó.
Én rengeteget postázok, még sosem volt semmi gond, és max. 2 nap alatt mindig megérkeznek a csomagok.
Szerdán küldtem el a vevőnek egy csomagot, péntekre legkésőbb meg kellett volna kapnia, de semmi...
Természetesen megvan az ajánló cédula, ha hétfőre sem ér oda, nekem is lesz pár köröm a postán.
Bocsánat, hogy belekérdezek, de ha én pl. visszautalom, a nem kis összeget (11000 ft) a vevőnek, akkor utána velem mi lesz? visszakapom valahogy a csomagom, vagy kifizeti a posta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!