Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaruhát bababoltból vagy...

Babaruhát bababoltból vagy turkálóból vesztek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 10:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

jobbára turis, tesz-vesz és vatera. meg kölcsönköapott.

De ha veszek akkor csak a C&A-ban

2009. máj. 12. 11:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a Tesco-ban szoktam ruhát venni a babámnak, viszont anyukám mindig túr neki valami tutit :) Ezt is, azt is szeretem :)
2009. máj. 12. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tesco,börzék,de bababoltban nem tudnék vásárolni neki.De szerencsére sok ruhát kapunk használtat ismerősöktől,így mintha turis lenne.

Nálunk a közelben nem is tudok turit,pedig jó lenne.

2009. máj. 12. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én turi, Tesco, CundA ha leárazás van, Zsebi baba bolt néha nagyon jó minőségeket lehet kifogni jó áron, piac, kínai. Mikor honnan. De nagyon figyelek a minőségre. Jó áron jót vegyek. Persze nem mindig jön össze. De vettem én már kínaiba is nagyon szupit olcsón, ki kell fogni. Ja meg Intersparba is vettem már bodyt, zoknit és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze akciókor.

Nyitott szemmel kell járni a világba és akkor néha sikerül jót olcsón kifogni.

2009. máj. 12. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem járok turiba, de bababoltba sem. Tesco, Auchan, sőt kinai piacon én tuti rucikat vettem ami tisztapamut és tovább birták, mint a méregdrága magyar ruhák, amiket ajándékba kaptunk. Nálunk van egy KICK nevezetű ruhabolt(azt hiszem több fele van az országban), ahol tök olcsón lehet ruhát venni a babóknak, és még jó minőségűek is.
2009. máj. 12. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én bababörzén vásárolok, van közte turis is, meg a madaras teszkóban (Auchan). :)
2009. máj. 12. 20:12
 17/18 anonim válasza:
100%
Baba-expokon ki lehet fogni jó rucikat... www.baba-expo.hu, vagy ha messze esik tőled az expo, akkor: www.torpibababizi.hu Ha tudtok ennél olcsóbbat, irjatok!
2009. máj. 15. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Én tudok ennél olcsóbbat!

A barátnőm árul babaruhákat!

Body 100-300 Ft/ a 300Ft az címkés!

Rugi: 100-400 Ft

Overálok: 300-1000Ft

Kabátok: 400-800Ft

A leggyönyörűbb, címkés ruhái se kerülnek 1000Ft-nál többe!

Ja! És ezek NEXT, Cherokee, Mark&Spencer.. STB

Szóval van olcsóbb ;)

2010. júl. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!