Babaruhát bababoltból vagy turkálóból vesztek?
Szia.Nekünk szinte az összes ruha turis,sőt még játékok is vannak onnan,pár darab új ruhája van a kisfiamnak,de azt ajándékba kaptuk,én a turira esküszöm,már vagyezerszer mostam őket és semmi bajuk és egyediek is:D
8hós manó anyuja
Én Angliában élek, itt szerintem nagyon olcsók a babaruhák és nagy a választék. Épp emiatt turkálóban nem igazán vásárolok, mert itt alig van turkáló. Mint ismeretes innen viszik külföldre a használt ruhákat. Nemrég voltam otthon egy hónapig és a hajam szála az égnek állta, amikor szétnéztem egy bababoltban és egy-egy nagyobb áruház babaosztályán. Durva volt nekem, ugyanis ugyanolyan minőségű ruhákat Magyarországon az itteni ár kétszereséért, háromszorosáért adják, fogalmam sincs, hogy miért, miért kerül ennyivel többe, főleg, hogy ott elvileg olcsóbb a munkaerő, alacsonyabbak a fenntartási, szállítási, raktározási költségek, ami a termelésnek szinte a legnagyobb költsége egy minimális anyagszükségletű ruhánál. Szóval akkor úgy döntöttem, hogy ha esetleg egyszer visszaköltözünk Magyarországra, akkor vagy visszajárunk fél évente ide ruhát vásárolni és közben meglátogatjuk az itt maradt barátokat, vagy pedig turkálóban fogok vásárolni.
Itt a legtöbb dolgot újonnan veszem ruházati áruházakban, hipermarketekben, a márkásabb ruhákat ritkán ebayről rendelem használtan, ha kihagyhatatlanul megtetszik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!