Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaruhát bababoltból vagy...

Babaruhát bababoltból vagy turkálóból vesztek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 10:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
99%-ban turiból. Jóval olcsóbb,és úgy vettem észre strapabíróbb is a turis ruci. Van egy rugija a kisfiamnak amit a C&A-ban vettem. Elkezdett kiszakadni belőle a felső patent...
2009. máj. 12. 10:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Turiból, piacról, boltból vegyesen. És sokat a Vateráról is. Mindenhonnan lehet nagyon szép és sok márkás cuccot találni. Pl.: tegnap turizott a párom egy álomszép, vagány Next szerkót (nyári gatya+"ingre polót" fazonú felsőt) egy ezresért a kisfiamnak. Ráadásul ez darabáras, ami ugye drágább a kilósnál. A kilósban is tuti cuccok (is) vannak!!
2009. máj. 12. 10:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi!Én is turis vagyok csak érdekel,hogy többségben vagyunk-e?
2009. máj. 12. 10:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekünk szinte az összes ruha turis,sőt még játékok is vannak onnan,pár darab új ruhája van a kisfiamnak,de azt ajándékba kaptuk,én a turira esküszöm,már vagyezerszer mostam őket és semmi bajuk és egyediek is:D

8hós manó anyuja

2009. máj. 12. 10:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Turiból, mert a bababolt borzasztóan drága, a kínai meg tiszta műszál. Nagyon jó darabokat lehet turizni, csak időt kell rá szánni.
2009. máj. 12. 10:28
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán járok turiba, de nem azért, mert alantas dolognak tartom, hanem mert sajnos nincs jó szemem hozzá, nem látom meg a jó cuccokat. Inkább anyukám szokott onnan hozni meglepi rucikat. Én általában a kínaiban veszek ruhákat a gyereknek, na azért nem a leggagyibbat, az anyagra figyelek, hogy miből van. Meg néha C&A, ha leárazás van, vagy Takko. Konkrétan bababoltban (pl. Brendon) talán pár cuccot vettem, pl. bundazsákot, meg egyszer egy szép kis szettet, amikor kaptunk ajándékba egy vásárlási utalványt. Ezen kívül még Vaterán, TeszVeszen veszek jópofa ruhákat.
2009. máj. 12. 10:30
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én főleg tesz-veszen, vaterán vettem márkás rucikat, pl. brendonost az bolti ár töredékéért. Azért szeretem a netet, mert ott főleg egy-egy kisbaba viselte a rucikat, abszolút nincsenek elhasználva. Újakat eddig a tescoban vettem, cherokee-st. Barátnőim barátnőitől is vásároltam pár rucit, amiket már kinőttek. A bababoltok ruha árai több mint rablás szerintem!
2009. máj. 12. 10:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Turiban ugyan még nem voltam, de eljön az ideje. Én az első ruhácskákat a teszveszen lőttem. Volt egy 27 db-os ruhacsomag, amit potom 3500-ért el tudtam hozni, és nagyon szép rugik, bodyk, pólócskák voltak benne.
2009. máj. 12. 10:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én Angliában élek, itt szerintem nagyon olcsók a babaruhák és nagy a választék. Épp emiatt turkálóban nem igazán vásárolok, mert itt alig van turkáló. Mint ismeretes innen viszik külföldre a használt ruhákat. Nemrég voltam otthon egy hónapig és a hajam szála az égnek állta, amikor szétnéztem egy bababoltban és egy-egy nagyobb áruház babaosztályán. Durva volt nekem, ugyanis ugyanolyan minőségű ruhákat Magyarországon az itteni ár kétszereséért, háromszorosáért adják, fogalmam sincs, hogy miért, miért kerül ennyivel többe, főleg, hogy ott elvileg olcsóbb a munkaerő, alacsonyabbak a fenntartási, szállítási, raktározási költségek, ami a termelésnek szinte a legnagyobb költsége egy minimális anyagszükségletű ruhánál. Szóval akkor úgy döntöttem, hogy ha esetleg egyszer visszaköltözünk Magyarországra, akkor vagy visszajárunk fél évente ide ruhát vásárolni és közben meglátogatjuk az itt maradt barátokat, vagy pedig turkálóban fogok vásárolni.

Itt a legtöbb dolgot újonnan veszem ruházati áruházakban, hipermarketekben, a márkásabb ruhákat ritkán ebayről rendelem használtan, ha kihagyhatatlanul megtetszik valami.

2009. máj. 12. 10:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi is használt, turis ruhákban járunk. Lehet olyant is kifogni, ami nem is volt még rajta egy babán sem. Új ruhák szinte csak ajándékból származnak, illetve a Tescos kiárusításból.
2009. máj. 12. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!