Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki vagyok akadva, mit tegyek?

Ki vagyok akadva, mit tegyek?

Figyelt kérdés
22 hós a kisfiam és felettünk már április óta időnként felújítják a lakást. Most múlthét csütörtök óra ütvefúróznak, tegnap már kész kellett volna lenniük, de persze nem. Majd csak 2 hét múlva, ezt mondta az ember, aki ott volt. Hol altassam a kisfiamat napközben? Gondolom más se sétálna vele ónosesőben, esőben, ezzel ijesztget az időjós. Ez már olyan pofátlanság szerintem, hogy ennyire nincsenek tekintettel a többi lakóra, már 3/4 éve ezzel szívunk. Legszívesebben feljelenteném. Szüleimhez busszal tudnánk menni, 1000Ft lenne naponta, ennyire nem állunk jól, hogy csak a szomszéd miatt 10.000,- forintot csak erre költsünk. És hát a buszhoz is valahogy ki kell jutni, ki tudja dec. 5-ig milyen időjárások lesznek. Adjatok tanácsot, mit tegyek? Már sík ideg vagyok.
2011. nov. 23. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Fel kell jelenteni!!!

Április óta??Nem normálisak!

2011. nov. 23. 15:59
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

> Legszívesebben feljelenteném.

Mi akadályoz meg benne?

2011. nov. 23. 16:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel nem tudsz mit csinálni, feljelentenéd úgyse csinálnak vele semmit mert hiába van már nappal is csendháborítás azért ennyiért nem fognak semmit se tenni.

Várd ki a 2 hetet és kész.

Ha nálatok lenne felújítás akkor se tudnál mit tenni ha valakinek nem tetszik a zaj..

A munkát csinálni kell.

2011. nov. 23. 16:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Költözz ideiglenesen a szüleidhez. Nem tudsz tenni semmit ebben az esetben. Max. a közös képviselő szólhat nekik,de nem kötelezheti őket,hogy hagyják abba a felújítást.
2011. nov. 23. 16:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Athok jelleggel megjelenik vagy a tulaj, vagy valami munkás, aztán semmi és ez megy már április óta, ettől tartottam még a nyáron, hogy nehogy ilyen sokáig elhúzza, hogy jöjjönek a fagyok és akkor kényszerüljünk az utcára, mert persze nem merem itthon altatni ilyenkor, 1,5-2 órát alszik napközben a kisfiam. Kapirgálják, fúrják, kopácsolják, de még mindig sehogy sem áll a lakás.
2011. nov. 23. 16:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy 2 hét múlva sem lesz kész, ha eddig sem lett kész, már a nyáron is mondta egyszer, hogy nemsokára befejezi.
2011. nov. 23. 16:04
 7/13 anonim ***** válasza:
32%

Első vagyok!

De,feljelentheted,csak legalább 2 szomszéd aláírása is kell,max.pénzbüntetést fog kapni!

2011. nov. 23. 16:05
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy kap büntetést! Miért kapná? Mert a saját lakását újítja? Jogában áll, reggel 6-tól este 8-ig hétköznap végezhet zajjal járó tevékenységet, minden társasházi szabályzatban leírják. Ez a panelok átka, ezzel együtt kell tudni élni. Amúgy nem kérhetsz számon senkit, hogy mikor lesznek készen, mert az az ő dolguk, semmi közöd hozzá. Majd ha te újítasz, mások nyelnek egyet és hallgatják a zajongást.
2011. nov. 23. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezért is költöztünk panelból 4 emeletes, nyugodt társasházba albérletbe.

Nekem ér ennyit a nyugalmam.

Mondjuk nálunk még a mentőállomás is az utcában van. Brrrr..

2011. nov. 23. 17:28
 10/13 anonim ***** válasza:
25%

17.01-es!

Szerinted miért írtam?

Én is panelban lakom,és ugyan így jártam!

2011. nov. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!