Adnál Tesco gazdaságos pulyka sonkát babádnak?
Figyelt kérdés
Anyumék szoktak venni, azt mondják nagyon finom(amúgy tényleg az)és 66% pulykahús van benne.Ahogy nézegettem a márkás sonkákat, sok még ennyit sem tartalmaz...
Voltunk Angliában, ott nincsenek ilyen előítélettel a Tesco-s cuccokkal kapcsolatban, mivel angol márka.
Fiam 13 hónapos, nem igazán tudom, hogy merjem-e adni neki...igazából az a baj, hogy annyi minden van, amit csak a neve miatt veszünk...Pl mikor rájöttem, hogy a Mizse vízben kevesebb a nátrium mint a Szentkirályiban, akkor eléggé meglepődtem...azóta Mizsét iszunk, fiam is.
Kérlek ne botránkozzatok meg a kérdésen, tényleg érdekel a véleményetek
2011. nov. 20. 10:18
11/12 anonim válasza:
A pulykasonkát biztos odaadnám, mert nem feltétlenül jobb a más márkájú termék sem. Viszont tesco-s virsli, s budget szalámi kriminális: recseg-ropog, majdnem elhá... magam tőle. Azóta fenntartásokkal kezelek minden saját márkás terméket. Igazából ragaszkodom a beváltakhoz, pl. virsliből csak egy félét veszek, stb.. tehát olyanokat, amikben még nem csalódtam.
12/12 A kérdező kommentje:
köszi nektek is a választ, főleg utolsó előttinek...ezt jó tudni:)
2011. nov. 23. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!