Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az Angelika...

Mi a véleményed az Angelika névről?

Figyelt kérdés
(Nem Ándzselikaként, hanem simán Angelika, így magyarosan.) Ha ez lenne a kislány neve és kiköltöznénk külföldre, akkor az Ándzselika (persze normálisan leírva) lenne a külföldi megfelelője ugye? Hogy becéznéd ezt a kislányt? Szerinted felnőttként is megállná a helyét egy Angelika vagy inkább gyereknév?
2011. nov. 18. 23:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Szerintem gyönyörű. Tiszta, finom, csilingelő, légies, és egyértelműen megállja a helyét felnőtt névként is.

Az argentin szappanopera-kaliberű nevekhez meg semmi köze.

2011. nov. 19. 01:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. nov. 19. 01:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem igazán szeretem ezt a nevet, de a külföldi "Andzselika"-ként már inkább. Az Angéla szerintem egyenesen borzalmas, azt nálunk tényleg szinte csak a cigányok használják. Magával az Angelikával még nem is lenne bajom, egész bájos, de az "Angi" becenév miatt gyűlöltem meg. Az szerintem rettenetes. :/
2011. nov. 19. 14:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Tegnap este megemlítettem a páromnak, hogy hát ez lenne az új kedvenc nevem. :D Amúgy még nem lesz gyerekünk. És azt mondta jó helyen van az Angelika név, ott ahol van. Szóval a mi családunkban sehol sincs. :D:D:D Neki nem tetszik, úgyhogy le lett szavazva, mint majdani gyerekünk neve. :D Ajh, na mindegy. :) Nekem azért tetszik és remélem pár év múlva már máshogy gondolja. :D
2011. nov. 19. 15:13
 15/17 anonim válasza:
100%

Drága emberek...

Az én nevem ANGELIKA. És közlöm MAGYAR VAGYOK ízig vérig, minden porcikámban. A név nem cigányos és nagyon RITKA ezért ajánlom!!! Jobb mintha minden 3. gyereknek a Bogi, Fanni, VIRÁG, Evelin, Eszter nevet adom :P

2014. máj. 20. 19:52
 16/17 Horváth Mangó válasza:
Engem Angelikának hívnak és én nagyon szeretem. Nos hát igen...A becenevekkel bajba vagyok de engem Anginak (Andzsi) meg itthon rám ragadt a Mangó amit úgy találtunk ki hogy ugye Angóbol lett a Magnó. Van otthon aki angolnának hív de ez már családtól függ ugyanúgy mint a többi becenév.. :)
2015. szept. 3. 18:06
 17/17 anonim ***** válasza:

"Én cigányoknál az Alexandra nevet hallottam/hallom sokszor. Na azt én is bekönyveltem magamnak, hogy cigány név, nem is tetszik."

Az Alexandra egyáltalán nem cigány név, aki szerint az, az hülye konkrétan!

Egyébként nincs olyan, hogy "cigány név".

Az Angelika névvel is tele vannak a brazil szappanoperák,(Ánheliká) ezzel az erővel akkor az is az.

2021. szept. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!