Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan Anyuka, aki hatalmasat csalódott a párjában, mint Apában? Miért csalódtál?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 13:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Én ki voltam, hogy a tv fontosabb a gyereknél! A kicsi lányom vitte apának megmutatni a várat, amit épített, vagy amit rajzolt, de az apja rá se bagózott, pedig a kicsi lány csak mondta, hogy apaa,apaa... Aztán egyszer kikapcsoltam a tv egy ilyen alkalommal és a párom csak nézett, hogy mi bajom van, de végül megértette. A fürdés, játszás meg minden más is megoldódott ezzel, na nem varázsütésre, és kell még noszogatni, de ha lefordítom, hogy mit akar tőle a kiasszony, akkor megy és csinálja, vagy ha megkérem hogy fürdesse meg, megcsinálja. Ha nem szólok, akkor magától nem nagyon, de ha megkérem , akkor már valóban mindent megcsinál ami a gyerekkel kapcsolatos. Én már nem panaszkodhatom :) Tényleg az egyenes beszédből ért a pasi, legalábbis nálunk bevált.
2012. aug. 3. 08:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Lehet kicsit eltérek a témtól, de borzalmas amiket leírtok! :( Elolvastam az összes hozzászólást, és csak csodálkozom.... Lehet nekem azért ennyire "rossz" amiket írtok mert én (hál' Istennek) nem vagyok ilyen helyzetbe a párommal, de ez nagyon gázos amiket itt olvasok. Egy nőre amugyis rengeteg dolog nehezdik főleg mikor anya lesz és a háztartás melett még maximálisan anyaként is helyt kell állnia és úgy hogy nem kap egy szemernyi segítséget ráaádsul. Én felnézek rátok hogy ilyen férj/élettárs melett is van ennyi erőtök energiátok arra hogy talpon maradjatok. Kitartást nektek, és remélem mindenkinek megoldódik a problémája!
2012. aug. 3. 12:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha esetleg jár még erre valaki a kérdező/válaszadók közül, hogy alakult az életetek?
dec. 3. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!