Hát nem felháborító ez a videó? Ha egy ilyen videó felkerül a netre, akkor megkeresik a családot?
Tudom, hogy sok szörnyűség van nap mint nap a világban, de nekem valahogy úgy tűnik, hogy még büszkék is azok, akik készítették ezt a videót!nagyon kiakadtam mikor megnéztem!
Egy kicsi kislany, de szerintem nem is 3 eves hanem kisebb meg, nekem legalabbis ugy tunik, cigizik!!!!
De ugy, hogy fujja a fustot rendesen, es meg a kis szemebe is megy a fust, de nem rakja le a cigit. Kozben mobil telefonon beszelget!
Ez egy iszonyat!!!!
Elküldtem a linket egy romániai gyermekvédő szervezetnek ( [link] néhány sor kíséretében, hogy lehetőség szerint intézkedjenek.
Mondjuk ha én ülnék ott, szétküldeném a bukaresti körzeti orvosoknak, védőnőknek. Valaki biztosan felismerné a kislányt, hiszen face-to-face mutatja a kamera. Onnantól pedig a szülők kiléte is ismert.
Hát reménykedjünk...
Mondjuk kicsit megnyugodtam, mert azt hittem vmi olyasmi, mint az a szerencsétlen angliai kisfiú (Baby P), akit nagyon durván bántalmaztak. Az az eset nagyon megviselt. Ahhoz képest ez csak szolidabb, szerencsére :(
Köszönöm, hogy intézkedtetek!Igen, gondolom vannak durvább esetek is, már ez is hihetetlenül kiakasztott!Mivel nincs semmilyen kapcsolatom ilyen téren, gondoltam itt tud valaki segíteni majd!
köszönöm!!!!!!!
Te jóságos ég!!
Csak pár másodpercig néztem, mert szabályosan hányingerem lett! Ez egyszerűen döbbenet! Nem találok szavakat!
Hogy képes egy szülő a gyereke kezébe cigarettát adni???? Én is dohányzom, de eszembe nem jutna, hogy a gyerekemnek odaadjam, vagy hogy egyáltalán a közelében cigarettázzak.
Sajnos a gyermekvédelmi törvényeket nagyon nem veszik komolyan - nem csak Romániában, itt sem -, mondván, hogy nem tudnak mit csinálni, az összes ilyen gyereket nem tudják elhelyezni. És akkor ez azt jelenti, hogy mindegy??????? Ha komolyabban vennék a törvényeket, akkor olyan szörnyűségek sem történnének, mint ami nemrég Magyarországon előfordult, hogy a szülők halálra éheztették a gyereküket, mert a segélyt másra költötték. Őket is persze már csak akkor vonták felelősségre, amikor megtörtént a tragédia. Biztos nem lehet könnyű munka védőnőnek lenni - pláne ilyesmi környéken -, de azért komolyabban vehetnék a kötelességüket akkor is, ha nehéz és sokszor hálátlan a munkájuk, hiszen ők választották ezt a hivatást. Az ilyen eseteket jelenteni kéne! Ugyanis nem hiszem el, hogy erről az esetről pl. nem tud senki, hiszen nyilván a szülők nem csinálnak belőle ügyet, ha az internetre is felkerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!