Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hát nem felháborító ez a...

Hát nem felháborító ez a videó? Ha egy ilyen videó felkerül a netre, akkor megkeresik a családot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok szörnyűség van nap mint nap a világban, de nekem valahogy úgy tűnik, hogy még büszkék is azok, akik készítették ezt a videót!nagyon kiakadtam mikor megnéztem!

[link]

2009. máj. 9. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Egy kicsi kislany, de szerintem nem is 3 eves hanem kisebb meg, nekem legalabbis ugy tunik, cigizik!!!!

De ugy, hogy fujja a fustot rendesen, es meg a kis szemebe is megy a fust, de nem rakja le a cigit. Kozben mobil telefonon beszelget!

Ez egy iszonyat!!!!

2009. máj. 9. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Elküldtem a linket egy romániai gyermekvédő szervezetnek ( [link] néhány sor kíséretében, hogy lehetőség szerint intézkedjenek.

Mondjuk ha én ülnék ott, szétküldeném a bukaresti körzeti orvosoknak, védőnőknek. Valaki biztosan felismerné a kislányt, hiszen face-to-face mutatja a kamera. Onnantól pedig a szülők kiléte is ismert.

Hát reménykedjünk...

Mondjuk kicsit megnyugodtam, mert azt hittem vmi olyasmi, mint az a szerencsétlen angliai kisfiú (Baby P), akit nagyon durván bántalmaztak. Az az eset nagyon megviselt. Ahhoz képest ez csak szolidabb, szerencsére :(

2009. máj. 9. 23:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy intézkedtetek!Igen, gondolom vannak durvább esetek is, már ez is hihetetlenül kiakasztott!Mivel nincs semmilyen kapcsolatom ilyen téren, gondoltam itt tud valaki segíteni majd!

köszönöm!!!!!!!

2009. máj. 10. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Te jóságos ég!!

Csak pár másodpercig néztem, mert szabályosan hányingerem lett! Ez egyszerűen döbbenet! Nem találok szavakat!

2009. máj. 10. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Hogy képes egy szülő a gyereke kezébe cigarettát adni???? Én is dohányzom, de eszembe nem jutna, hogy a gyerekemnek odaadjam, vagy hogy egyáltalán a közelében cigarettázzak.

Sajnos a gyermekvédelmi törvényeket nagyon nem veszik komolyan - nem csak Romániában, itt sem -, mondván, hogy nem tudnak mit csinálni, az összes ilyen gyereket nem tudják elhelyezni. És akkor ez azt jelenti, hogy mindegy??????? Ha komolyabban vennék a törvényeket, akkor olyan szörnyűségek sem történnének, mint ami nemrég Magyarországon előfordult, hogy a szülők halálra éheztették a gyereküket, mert a segélyt másra költötték. Őket is persze már csak akkor vonták felelősségre, amikor megtörtént a tragédia. Biztos nem lehet könnyű munka védőnőnek lenni - pláne ilyesmi környéken -, de azért komolyabban vehetnék a kötelességüket akkor is, ha nehéz és sokszor hálátlan a munkájuk, hiszen ők választották ezt a hivatást. Az ilyen eseteket jelenteni kéne! Ugyanis nem hiszem el, hogy erről az esetről pl. nem tud senki, hiszen nyilván a szülők nem csinálnak belőle ügyet, ha az internetre is felkerült.

2009. máj. 10. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Hogy lehetnek emberek ennyire primitívek?
2009. máj. 10. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!