Felháborító az ha a gyermekem az oviban ingyenes lett?
Azt tartom felháborítónak,hogy ez alapján ítélik meg a szülőket.
Nem lehet,hogy mikor fent voltatok,akkor nagyon fent...
és most,hogy kicsit lejjebb csúsztatok,akkor meg visszább vettetek???
egyáltalán nem kell szégyellned. az ovonénik viszont szégyelhetnék magukat h éreztetik ezt a dolgot.
nekünk is ment jobban is mint most. eddig minden évvégén elment a nagy uszotáborba kéthétre, de az idén valoszinű elmarad. arra alig van h a reszit kifizessük nem ilyen dolgokra. a kicsinek egy uj ruhát nem tudtam venni, az anagiak miatt, de ez van. ha valaki emiatt megszol a mai gazdasági világban az nagyon szégyellje össze magát.
Nem felháborító. Eddig tudtátok fizetni, most pedig az anyagi helyzetetek alapján teljesen jogosan jár ingyen a gyerek oviba.
Én azon vagyok kiakadva, hogy az én gyerekem is ingyen jár, mert egyedül nevelem, aztán kibeszélnek a hátam mögött, mert az oviban van ilyen húsvéti kirakodóvásár, mindenféle dísz, és én vettem a gyerek szobájába egy 500 forintos kis valamit. És megy a pletyka, hogy akinek a gyereke ingyen jár, az ne szórja a pénzt ilyen "cicomákra". Csak azt nem értem, hogy amikor karácsony előtt volt ilyen kirakodóvásár, akkor meg az volt a baja sok szülőnek, hogy én miért nem vettem semmit, miért nem támogatom az ovit, amikor senki nem halna bele, ha párszáz forintért venne valamit. Na, fene se érti ezeket... Nálunk a szülők többsége olyan pletykás mint egy szekérderéknyi falusi vénasszony.
nem
az én fiam SNI-s és félárat fizetek a kajáért a suliban, a könyvek inyen vanna, év végén vissza kell adni
amúgy semmi baja, de papír szerint hipraktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!