Nem tudom a gyermekem vércsoportját, hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
3 éves lesz, de sem a születésekor, sem a kiskönyvben, sem a laboros papírján sehol sincs feltüntetve. A gyermekorvos ezt tudja valahonnan vagy kérni kell, hogy valahogy megállapítsák? Kissé zavar, mert ne adja az ég, de bármi történhet, és én nem tudom a vércsoportját. :(2011. szept. 29. 22:05
1/14 anonim válasza:
már régóta nem néznek születéskor vércsoportot, mert drága. De ha valami baj történne, akkor pár perc alatt meg tudják nézni. Gyermekorvos sem tudja. Kérni kell a vizsgálatot, de fizetős. nekem 5000 volt
2/14 A kérdező kommentje:
Ejha, jól megkérik az árát.. De valószínűleg kérvényezni fogom, mert azért csak kéne tudni.
2011. szept. 29. 22:23
3/14 anonim válasza:
Nálunk nézték születéskor (vidéken) egy fillérembe sem került.
4/14 anonim válasza:
Ha valami baj lenne, a kórházba kerüléskor első dolguk, hogy levesznek vért, akkor biztos meg fogják nézni.
5/14 anonim válasza:
ha hirtelen vért kellene adni neki,nem az alapján adnák,amit bemond a szülő,ugyanis ha nem neki megfelelőt kap,meg is halhat,úgyhogy gyorsan megnézik,addig megkapja a nullást
6/14 anonim válasza:
Érdekes, de nekem is megmondták mindkét gyermekem születésekor, sőt a kórházi zárójelentésen is rajta van! Pedig 2 különböző kórházban szültem Bp-en.
Talán azért, mert 0 negatív vagyok és fennállt az Rh összeférhetetlenség lehetősége?
És egy sima vérvételnél sem mondják meg? Ha mondjuk ráírja a beutalóra a doki, hogy vércsoportot is kell nézni, akkor fizetni kell érte???
7/14 anonim válasza:
Ezzel nekem is "gondom" van, mert nálunk sincs feltüntetve se a zárójelentéseken, se a kis könyvben, se sehol máshol.
Off: Hol kérjem ezt a vizsgálatot? Ami 5ezerbe kerül?!!
Gyerekorvos utal be?
8/14 A kérdező kommentje:
Nálunk itt Kecskeméten ezt nem közölték.
Ha megvizsgálják, ha nem, akkor is szerintem illant tudni egy szülőnek, vagy csak én gondolom így?
2011. szept. 30. 08:19
9/14 anonim válasza:
háziorvos ad beutalót és külön lapon kell kérni. legalábbis nálunk. 5000 ftos voltam. férjem sem tudta de nem akart fizetni érte. elment vért adni és ott ingyen megmondták
10/14 anonim válasza:
Debrecenben szültem a fiamat tíz éve, és mai napig nem tudom a vércsoportját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!