Nem tudom a gyermekem vércsoportját, hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
3 éves lesz, de sem a születésekor, sem a kiskönyvben, sem a laboros papírján sehol sincs feltüntetve. A gyermekorvos ezt tudja valahonnan vagy kérni kell, hogy valahogy megállapítsák? Kissé zavar, mert ne adja az ég, de bármi történhet, és én nem tudom a vércsoportját. :(2011. szept. 29. 22:05
11/14 anonim válasza:
A fiamnak 5 évesen a mandulaműtétje előtt nézték meg a vércsoportját is, onnan tudom. A lányaimnak szerencsére még nem volt erre szükségük, nem nézték még a vércsoportjukat. Születéskor nem vizsgálták, én Rh+ vagyok, így ilyen szempontból sem volt érdekes. Kíváncsiságból érdekelne, de nem annyira, hogy csak ezért megszurassam őket.
12/14 anonim válasza:
3 éve szültem a fiamat és 3 hét múlva jön a hugi.
Nálunk rajta van a zárójelentése fiam papírjain, valószínűleg azért, mert én negatívos vagyok és az összeférhetetlenség miatt ellenőrzik.
Igaz a párom is negaítvos, de ők ezt nem tudják.:)
Sote II. szültem, most is ott fogok.
13/14 anonim válasza:
Én se tudom a kislányomét (5 hós) . Régen még beírták a kiskönyvbe. Tényleg drága a vércsoport-meghatározás, ezért nem végzik automatikusan. Amikor terhesen kellett vércsoport-meghatározásra mennem, mindkét alkalommal nagyon húzták a szájukat a laborban, értetlenkedtek hogy miért is kell ez...
14/14 anonim válasza:
Ha szükség van véradásra, úgysem bemondás alapján adnak vért, akkor meg nem mindegy, tudjuk-e a vércsoportját, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!