Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felháborító az ha a gyermekem...

Felháborító az ha a gyermekem az oviban ingyenes lett?

Figyelt kérdés
jó munkahelye volt a férjemnek leépítették őket addig semmi gond nem volt az anyagiakkal.fizettük az ovit meg minden.most talált egyet de 50000-et kap.na én emiatt elintéztem,hogy a kislányunk ingyenes legyen.na amióta ingyenes lett ezt úgy éreztetik az óvó nénik,hogy csak na. most pl nem írók de van amikor eléggé rosszul esik.
2010. márc. 25. 15:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom,hogy ilyen rossz indulatúak az emberek.mindenkit sajnálok aki ilyen cipőben van az a szégyen ,hogy minket beszélnek ki.de kíváncsi lennék mi lenne ha ők lennének ilyen helyzetben.
2010. márc. 25. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Bár nekem még nem ovis a gyerekem, de úgy látom mindenki amit leírt ez is sz@r az is sz@r. Sajnos ez olyan magyar mentalitás. Pofázzunk a másikról, nehogy magunkat lássuk meg.

És szerintem abszolút nem felháborító, hogy a gyerek ingyen jár oviba.

2010. márc. 25. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnos nem vagy egyedül. Én most megyek az önkormányzathoz elintézni ugyanezt. Eddig gyeden voltam most már csak gyest kapok ami semmire sem elég. a munkahelyem megszűnt és sehová nem akarnak alkalmazni,m ível van két gyerekem. Sajna ez van. Én nem foglalkozok senkivel, csak a saját dolgunkkal. Ja és ha valakinek nem tetszik, akkor nyugodtan adhat állást szívesen dolgoznék ha lenne hol. Vagy ki is fizetheti az ovit és akkor nem járnak "ingyen" a gyerekeim.

Ne foglalkozz velük. Esetleg közöld velük, hogy te sem jókedvedből csinálod.

2010. márc. 26. 12:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok a naiv kérdésemért, de nem ingyenes az ovóda?? Nekem még kicsi a lányom, de azt hittem, ezért nem kell fizetni (hivatalosan). Vagy nem állami? Vagy nagyon buta vagyok??

Egyébként egyértelmű, hogy az ovónők viselkedése a felháborító!!

2010. márc. 26. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem az oviért kell fizetni, hanem az étkeztetésért. Akinek ingyen van, annak az önkormányzat fizeti.
2010. márc. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!