Felháborító az ha a gyermekem az oviban ingyenes lett?
Bár nekem még nem ovis a gyerekem, de úgy látom mindenki amit leírt ez is sz@r az is sz@r. Sajnos ez olyan magyar mentalitás. Pofázzunk a másikról, nehogy magunkat lássuk meg.
És szerintem abszolút nem felháborító, hogy a gyerek ingyen jár oviba.
Sajnos nem vagy egyedül. Én most megyek az önkormányzathoz elintézni ugyanezt. Eddig gyeden voltam most már csak gyest kapok ami semmire sem elég. a munkahelyem megszűnt és sehová nem akarnak alkalmazni,m ível van két gyerekem. Sajna ez van. Én nem foglalkozok senkivel, csak a saját dolgunkkal. Ja és ha valakinek nem tetszik, akkor nyugodtan adhat állást szívesen dolgoznék ha lenne hol. Vagy ki is fizetheti az ovit és akkor nem járnak "ingyen" a gyerekeim.
Ne foglalkozz velük. Esetleg közöld velük, hogy te sem jókedvedből csinálod.
Ne haragudjatok a naiv kérdésemért, de nem ingyenes az ovóda?? Nekem még kicsi a lányom, de azt hittem, ezért nem kell fizetni (hivatalosan). Vagy nem állami? Vagy nagyon buta vagyok??
Egyébként egyértelmű, hogy az ovónők viselkedése a felháborító!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!