Szerintetek is durva ez a videó? Miért kell egyáltalán videót csinálni erről? Vagy miért teszik fel a netre?
Nem tudom, más világ Amerika nagyon... de nekem nagyon bizarr, hogy életképtelen, lila kis magzatokkal úgy fotózkodnak a rokonok meg a szülők, mintha egy egészséges kisbaba lenne... találtam egy másik videót is, azon tán már hullafoltos is a baba...
Az, ha a gyermekedről, aki élt egy kevéskét, majd meghalt, felteszel ilyen videót, teljesen oké, mert segíthet feldolgozni. De ezek a kis piros ufócskák... nekem is van gyerekem, de ha valaha így járnék, sosem tudnám lefotózni, beöltöztetni sapiba, levideózni, majd netre pakolni. Nekem ez már beteges.
Nagyon nagyon remélem, hogy soha nem fogom megtudni az anya indítékát! Gondoljatok bele, hogy érezhette magát 2 halott gyerekével a karjában? Gondolom emléket akart nekik. De tényleg remélem, soha nem tudom meg miért tette.
Hülye kérdések helyett meg adjunk hálát, hogy nem mi jártunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!