Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet PowerPoint prezentációbó...

Lehet PowerPoint prezentációból videó fájlt csinálni a Format Factory nevű konverterrel?

Figyelt kérdés

A kérdésem lényege az lenne, hogy lehet-e a PowerPoint időzített képváltású PPT formátumú fájljait a Format Factory nevű konverterrel átkonvertálni valamilyen videó formátumba.

Más szóval: a prezentáció idejének megfelelő időtartamú videót csinálni ily módon belőle.

Tudom, hogy van számos más konverter is, de most konkrétan ez a lehetőség érdekelne.

2011. okt. 16. 18:55
 1/2 legendavagyok01 ***** válasza:

Szerintem nem. De néhány percig tartana kipróbálni...

Mint írtad, vannak erre célprogramok (is).

(Sőt amikor régen kellett egy ilyet csinálnom gyorsan, pp-ban elmentettem képekként és videószerkesztővel összefűztem a képeket. Ez sem tartott sokáig.)

2011. okt. 16. 19:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz a választ.

Azért érdekel ez a kérdés, mert a Format Factory elég jól néz ki, sok mindenre alkalmas és így nem kellene mindenre mást használni, ezt tölteném akkor le.

2011. okt. 18. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!