Komolyan, lehet ennél "jobb"? Anyós kérdés.
Figyelt kérdés
Nem tudom, ti mit szólnátok hozzá, de én azért kicsit kiakadtam. Pénteken volt a fiúnk névnapja, és anyósom még csak arra sem méltatta az unokáját, hogy két puszit adjon neki, nem hogy felköszöntse, pedig itt lakik a szomszédban... Kicsit kiakadtam, mert láttam, hogy a férjemnek mennyire rosszul esik, meg azért nekem is. A másik két unoka mindig időben fel van köszöntve, úgy látszik csak a mi fiúnk nem érdemel ennyit...2011. nov. 14. 13:11
11/12 anonim válasza:
úgy látom,nem csak mi vagyunk így.kisfiam az első unoka,de a lányának nem sokkal később született lánya.náluk sokkal többször volt,pedig 250 km-re laknak.mi 40-re,de nem jön el hozzánk,mert rossz a közlekedés.most is otthon volt 1 hétig és nem azt kérdezi,elmehetek-e,hanem mi miért nem megyünk arra.2 év alatt nem tanulta meg,hogy a tejallergiás gyereknek nem adunk tejeset,még olyat sem,ami nyomokban tartalmazza.
12/12 Virág6 válasza:
Tiszta röhely az egész.Ha megérem biztos nem leszek ilyen.Lessz egy példa elöttem,hogy nem lehetek ilyen.Meg hát amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!