45négyzetméteres házrész,2felnőtt,2gyerek, valaki lakott már így ilyen kis helyen 2gyerkőccel?
Szerintem a panellakások többsége ekkora és elég sokan nőttek fel panellakásban.
Kicsit túlzás már ez, lassan ott tartunk az vállaljon gyereket, aki alapból 200 négyzetméteres házat biztosít gyerekenként.
A lakás elosztásától is sok függ. Nekünk lett volna lehetőségünk egy 40m2-be menni, de még a bútoraink sem fértek volna be.
Így 55m2-es lakást bérlünk. Ez 2 szoba.
A kert sokat számít.
A garzonok 27 négyzetméteresek, a mi lakásunk, a teljesen átlagpanel, két szoba-hallos 53 négyzetméter, de ez szélső lakás, a középső lakás, a 2 szobás, 47 négyzetméter.
De a nagynak számító 3 szobás vagy 2,5 szobás panelok is 55 négyzetméteresek.
Mi 3an élünk 55nm-en. Hát, szűkösen férünk el, de ez annak tudható be, hogy egyrészt rendetlenek vagyunk, másrészt folyamatosan vásárolunk- ruhától kezdve a játékon át, mindenféle lakásdekorig- és minden csak foglalja a helyet. Ja, és a fiunk egy éves, úgyhogy a saját elkerített birodalma egy csatatér.:)
Az udvar szerintem is sokat számít, meg gondolom van pince, vagy padlás, oda is lehet pakolni.
Én ilyen helyen nőttem fel, és 19 éves koromig így is laktunk, amíg a nővérem el nem költözött.
47 nm-es panellakás. Szűkös volt, de elfértünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!