Miért ódzkodnak az emberek a homoszexuális párok gyermek-örökbefogadásától?
Hitetetlen nagy számban élnek olyan hetero!! családok, ahol a gyermek szörnyű körülményeknek van kitéve. Lelki/testi terror, szeretetszegény környezet, nem támogató, nem elfogadó családi környezet. Sok helyen még az alapvető szükségletek sincsenek meg.
Az emberek szabályosan lesz*rják ezeknek a gyermekeknek a sorsát, de ha egy meleg pár akar magához venni egy babát akkor mindenki háborog, hirtelen mindenkit érdekelni kezd egy vadidegen gyerek.
Pedig a másodlagos szocializációs intézményekben (óvoda, iskola) a szülői mintától eltérően is megtanulják, hogy fiúként vagy lányként viselkedjenek (pl. a kisfiú ne vegyen fel tűsarkút, a lány ne böfögjön az asztalnál).
Szeretetteljes, biztonságos, elfogadó és támogató család tagjai lesznek, a gyermek mentálisan és emocionálisan gazdag és kiegyensúlyozott. Ez miért rossz? Vagy miért gondolják azt az emberek, hogy akkor lesz egészségesebb egy gyerek, ha az alkoholista apa minden nap megveri, de van egy felesége és vele hál, minthogy két szerető, de azonos nemű szülő nevelné.
A szexuális életüket úgysem a gyerek szeme láttára űzik.
Homokos nem lesz, hisz ha a neveltetésen múlna akkor a hetero pároknak nem lenne meleg gyerekük.
A homoszexualitás eleve a társadalom által kreált negatív címke miatt minősül abnormális és deviáns viselkedésnek.
Miért? Nektek mi erről a véleményetek?
Kérlek ne hülye b*zik nyomorék g*cik, b*sszák egymás seggét stílusú válaszokat írjatok! Aki csak ilyet tud, az kérem tartsa meg magának
Abban igazad van, hogy a hetero családban felnövő gyerek nem lesz feltétlenül heteró és a homokos családban felnövő sem lesz feltétlenül homár. De az esély nagyobb rá, mert ezt a viselkedésmintát látja.
És ez senkinek sem érdeke. Nem érdeke az államnak, mert ha több a homokos, kevesebb gyerek születik, elöregedik a társadalom, egyre nehezebb lesz fenntartani a szociális- és nyugdíjrendszert. Ugyanezen okból nem érdeke a társadalomnak sem.
Nem érdeke magának a gyereknek sem, hogy homó legyen, hiszen egész életében a társadalom megvetésének lesz kitéve.
Nem olvastam a válaszokat.
Márpedig azért, mert azt hiszik, hogy nem tudnak tisztán látni férfi női szerepséget szerintem.
Én egyébként legutóbb az miatt nem pártolom (bár nem tehetnek róla, hogy ilyenek, nem hinném, hogy választás lenne ez, és nem gondolom, hogy emiatt nem kellene gyereket nevelniük -
szóval a gyerek miatt, mert sok sok gyereket emiatt a barátok, - ha vannak egyáltalán emiatt - kicikiznek. Vagyis nehezebben szereznek barátokat, és szekálásnak vannak kitéve. Persze ezt a gyereknek meg lehet próbálni tanítani milyen véleményekre adjon és ne, de attól ez egy alap nehézség neki.
öö..
Arra még nincs bizonyíték tudtommal, hogy meleg pároknál nagyobb az esély arra, hogy homoszexuális lesz a gyerek. Az intézetekben felnőtt gyerekek, ahol nincsenek szülők csak gondozók, ott akkor mi van? he? he? :D
vagy ott van erre szabály, hogy épp annyi férfi gondozónak kell lennie, mint nőnek és párként kell élniük, hogy mutassák a mintákat?
És ott ahol mondjuk két nővér nevel egy fiú öcsit?
Ha ezeken a helyeken nem él a feltételezés akkor a melegpároknál miért?
A hagyományos női férfi szerepek eleve össze vannak már keveredve. Én leütöm a pókot, a barátom pedig elmosogat.
Bagatel példa volt, de a ruházkodáson és a nemi identitáson kívül más nem nagyon van amit meg kellene tanulniuk.
Mint említettem nem a gyerek előtt szexelnek, apukák meg nem járnak feltétlen szoknyában.
És fontos, amit már mondtam, hogy amit tudniuk kell azt a másodlagos szocializációs intézményekben is megtanulják.
ja, és erről a „csúfolni fogják a gyereket”-hez van egy vicc:
Homofób: Ne legyen gyereked, mert csúfolni fogják miattad!
Meleg: Kik fogják csúfolni?
Homofób: HÁT MI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!