13h-s gyermeknek lábújaknál nyitott vagy zárt szandál a megfelelőbb?
Szia!
Én a lábujjaknál zárt változatot részesítem előnyben, inkább felül és oldalt legyen nyitva. S hogy mért? Mert ők még nem olyan ügyesek, és igen csúnyán bele lehet rúgni ebbe-abba. A másik, így a lábának lehetősége van csúszkálni benne, így feltörheti a lábát, és mivel nem stabilan tart, ortopédiai szempontból is előnyesebb a zárt. A zokni nélküli változat pedig lehet hogy szebb, de a homokozóban talp és szandi közé került homok, nem épp kellemes. Én gyermekeimnél a kényelmességet részesítettem előnyben, volt rajtuk zokni. Persze pamut és vékony. De mindenki másképp csinálaj :)
Az én lányomon nem volt zokni, bár igaz homokozóban nem kellemes. Max akkor adsz rá vékonyat ha oda mentek.
Neki elől nyitott szandija volt, és úgy oldalt is voltak szellőzőrészek, de hátul zárt és nagyon jól fogta a lábát és elég magas szára volt, hogy fogja a bokáját. Szóval erős, de elől nyitott. így nem csúszkált benne a lába. Ilyen Dr. Puntós volt, vagy 4e körül volt. Én nagyon szerettem, ha lesz idén is olyat veszek neki, mert a tavalyit kinőtte. Igaz szoknyához kicsit olyan durum volt, de elment. A lába egészsége fontosabb volt. Majd ha nagyobb lesz vesz topánkát, addig én nem szeretném.
Amúgy van olyan is hogy elől zárt, de nem teljesen vannak ilyen szellőzőcsíkok, vagy hogy hívjam őket. Ha az előrcsúszástól félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!