Szandál-kérdés? Mi a jó, ha végigéri a lába, vagy ha picit nagyobb?
Figyelt kérdés
Ma vettem a fiamnak 2 pár szandált a Deicmannban,de nélküle,mert oviban volt,viszont 2990-ért nem mindenhol kapni,igy vettem,az oviba is kell 1 pár meg majd utcára hordani is,ezért nem mindegy,mennyiért veszem.A kislányom is kapott 1 párat.27-es méretű a fiamé,mindkettő és amikor megpróbáltuk,a lába végigérte,bár pici hely még van az ujjai és a szandi vége közt,de most tanácstalan v.ok,hogy az ovis szandit kicseréljem-e 28-asra?Mert nem 2-3 hónapig kell hogy hordja,hanem jó darabig legyen neki csereszandija.2011. máj. 17. 18:48
1/5 anonim válasza:
En kicserelnem a helyedben...
Mar csak azert, mert jelen pillanatban ez a tokeletes meret, amit most vettel neki, de ha a te fiad laba is olyan gyorsan no, mint az en fiame, akkor ezt max nyaron fogja hordani az oviba es osszel mar nem fogod tudni ott raadni, mert kicsi lesz. De ha tudod, akkor vidd magaddal a gyereket, nezzetek meg, hogy mekkora felveve a 28-as.
Az en fiamra peldaul a 26-os szandal az jelenleg, amiben tokeletesen, pontosan vegig er a laba, akkora a belso talphossz, mint amekkora a fiam talpa, de pont emiatt 27-est vettem neki, hogy nyaron vegig tudja hordani, esetleg szeptember vegeig, mert nem szeretnek junius vegen ismet szandalt vasarolni...
3/5 anonim válasza:
Mennyi hely van? Fél centi? Az is csúnya, ha sok hely van, meg talán hamarabb fel is bukik benne.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Anyukám is megnézte,szerinte nem kell kicserélni.Én viszont attól tartok,hogy az új tanévre esetleg nő a lába és a 27-es nem lesz a legnyerőbb,kell a 28-as.Mert most még erre az 1 hónapra,amig megy oviba,jó lesz a régi szandi,nem fogom be az újat neki.Mindenesetre ma elmegyünk és megpróbáltatom vele a 28-as szandit,hogy lássuk a különbséget,kell-e a nagyobb méret.
2011. máj. 19. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!