Milyen lábbelit vegyek neki- cipő, szandál?
A lakásban a bútorok,falak mellett már lépeget 9 hónapos kicsikém. Gondoltam vennék neki cipőt,mert a lakás nagy részében járólap van, zokniban csúszik is, meg lassan ha jön a hüvősebb idő,hideg is lesz. Vegyek neki bentre egy szandált,vagy cipőt vegyek???
Egyébként első cipőként adnátok a babátok lábáról ismerőstől "megörökölt" használt,de jó állapotú Siesta cipőt???
Én csak csúszásgátlós zoknit adtam/adok rá bentre.
Télre vastagabbat veszek, nem fázik a lába.
A megörökölt cipőt természetesen ráadnám!
Szia!
Én Salus supi + technológiájú bőr szandált vettem neki amikor bent elkezdett ácsorogni. Ebben mászni is tud, és egyenesben tartja a bokáját, mert ilyenkor a terheléskor bedőlhet, ezt javasolta a gyógytornász. Ide is kiírom mert mi már kinőttük, hogy akinek kell 19-es és féláron átadom. 1 hónapot használt bennt, képet is tudok küldeni, erőt azonban az eladására nem akarok fordítani (tesz-vesz stb) nekem macerás. Ha kell valakinek írjon.
Tudnál képet küldeni???
képfeltöltés.hu vagy adjak email címet???Megnézném...
Szia!
Nekem egyszerűbb az e-mail és így többet tudnék küldeni
oké
elad@citromail.hu
és lemérnéd nekem a belső talphosszát is,köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!