Szandál vagy nyitott cipő? Ti mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Kislányom 11 hónapos, még nem jár. Nem tudom mit vegyek neki szandált vagy inkább egy nyitott cipőcskét. A boltban "első lépés" cipőcskét ajánlottak mivel még nem tud menni. Nem lesz melege a lábának nyáron cipőben?2011. ápr. 23. 20:47
1/4 anonim válasza:
Ha nem tud még járni, akkor minél nyitottabbat vegyél, szerintem. Ha majd "használja" is a cipőt, majd ráérsz venni "normálisat" is. Bár babakocsiban nagy melegben mezítláb is el lesz. Mi tavaly nyáron szinte ki sem tudtunk mozdulni, annyira nem bírta a kisfiam a meleget. Én vagy zoknit adtam rá, vagy mezítláb volt, igaz kb. fél éves volt tavaly nyáron.
2/4 anonim válasza:
ha elkezd járni nem jó a szandál mert sokat fog esni, motorozni, nagyon sebesek lehetnek a lábujjai, nem jó az kicsiknek. inkább oldalt nyitott cipőt vennék és babakocsiban nem adnám rá ahogy az első írta :)
3/4 anonim válasza:
Szandált vegyél, abban ugyanúgy megtanul járni, az is tartja a lábát rendesen.Siesta vagy Asso márkát javaslom.Nagyon jók.
4/4 anonim válasza:
Nyárra szandált vegyél. Az én kisfiam is akkor tanult meg járni, és szandált vettem neki, Siestát. Amíg nem ment addig meg egy olcsóbb cipő volt rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!