Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen márkájú pelenkát adsz...

Milyen márkájú pelenkát adsz a babára/kisgyerekre? Ragaszkodsz bizonyos márkára, vagy változó? Mi alapján döntesz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elsőnél csak a libero vált be, másodiknál csak a pampers.
2011. nov. 9. 08:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Háppy-t használunk általában.

+ szinte mindig van itthon noname extra olcsó pelenka nappalra.

Olykor veszünk Liberot vagy Huggiest, ha nagyon olcsón kapunk. Vagy régebben müller, rossmann saját márkásat is használtunk, de a junior méret már elég drága.

Pampers nem vált be.

A dm-es sem vált be.

Fontos az ár, sosem vennék 60-80Ft/darabáron pelenkát. Az eddigi legdrágább a 60.-Ft-os úszópelus volt. 3 db :DDD

2011. nov. 9. 08:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi mindenféle pelust kaptunk amikor megszületett a lányom. A tescós kivételável mind tetszett. Azzal is csak annyi volt a probléma, hogy a ragasztószalag durva, és vágta a combjánál, ha fel volt húzva a lába. Most dm-est használok. Nincs vele probléma, és igaz, hogy nem olyan vékony, mint a pampers, de télen ez nem is gond. Ráadásul 25ft-ra jön ki darabja kuponnal :)
2011. nov. 9. 08:52
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én először pemperst vettem,abból is mind a három félét próbáltuk. Volt liberó,de ezt valahogy méreteben kisebbnek találom mint a többi pelust. Jelenleg is liberónk van de már 6os méret,és elég drága,de kuponnal vettük. Legtöbbször a DMben vásárolok.

Huggies pelenkát sokáig használtuk,nagyon jó ára volt kuponnal,amég 3000ftba került 1csomag. De volt már bella hápi,tescós,és Dm es pelenka is. Egyikkel sem volt gond!

Nálam az ár inkább a mérvadó,lesem az akciókat,és persze kuponozok.

A gond az hogy a kisebb méreteket 2,3,de még a 4est is alig használtuk,mert hamar kinőtte a lányom. Nagyon nagy volt mikor megszületett,és 1hónapig volt rá jó a 2es pelus.

Most mindenből 5öst hord,van amelyik kicsi,a liberóból 6ost.

2011. nov. 9. 10:16
 15/17 anonim ***** válasza:
először valami H betűst vettem, ,ár nem emlékzsem, hogy HUggies vagy Happy volt. Aztán anyósom vett neki pamperst, és nagyon megszerettük. Egyszer kaptunk Puffiest meg egyszer valami Metrósat, de egyik sem tetszett igazán. Szóval csak Pamperst veszünk.
2011. nov. 9. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak Pamperst használok. A Liberot is kipróbáltuk,de az nem jött be.
2011. nov. 9. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Bebish pelenkát használunk kezdettől fogva.

Pár darab libit vittem a kórházba, de rájöttem h egyforma...

Nem a neve számít, hanem hogy nedvszívó legyen, gumis, azt tudja amit kell..ez nálunk a BEBISH:P

2011. nov. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!