Milyen márkájú pelenkát adsz a babára/kisgyerekre? Ragaszkodsz bizonyos márkára, vagy változó? Mi alapján döntesz?
Háppy-t használunk általában.
+ szinte mindig van itthon noname extra olcsó pelenka nappalra.
Olykor veszünk Liberot vagy Huggiest, ha nagyon olcsón kapunk. Vagy régebben müller, rossmann saját márkásat is használtunk, de a junior méret már elég drága.
Pampers nem vált be.
A dm-es sem vált be.
Fontos az ár, sosem vennék 60-80Ft/darabáron pelenkát. Az eddigi legdrágább a 60.-Ft-os úszópelus volt. 3 db :DDD
Köszönöm a válaszokat.
Én először pemperst vettem,abból is mind a három félét próbáltuk. Volt liberó,de ezt valahogy méreteben kisebbnek találom mint a többi pelust. Jelenleg is liberónk van de már 6os méret,és elég drága,de kuponnal vettük. Legtöbbször a DMben vásárolok.
Huggies pelenkát sokáig használtuk,nagyon jó ára volt kuponnal,amég 3000ftba került 1csomag. De volt már bella hápi,tescós,és Dm es pelenka is. Egyikkel sem volt gond!
Nálam az ár inkább a mérvadó,lesem az akciókat,és persze kuponozok.
A gond az hogy a kisebb méreteket 2,3,de még a 4est is alig használtuk,mert hamar kinőtte a lányom. Nagyon nagy volt mikor megszületett,és 1hónapig volt rá jó a 2es pelus.
Most mindenből 5öst hord,van amelyik kicsi,a liberóból 6ost.
Bebish pelenkát használunk kezdettől fogva.
Pár darab libit vittem a kórházba, de rájöttem h egyforma...
Nem a neve számít, hanem hogy nedvszívó legyen, gumis, azt tudja amit kell..ez nálunk a BEBISH:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!