Mit gondoltok, ha egy szemmel láthatóan fiatal anyukát -akiről kiderül, hogy még fiatalabb mint a hogy azt gondoljátok- 3 gyermekkel láttok? (mind a 3 az övé, tiszták, rendezettek a gyerekek és viselkednek,5 év alattiak és nincs iker)
Mit gondolnék? Semmit. Én 20 évesen szültem, majd 23 évesen. 3. már nem lett sajnos, de szerettünk volna.
Jó Neki, remélem szép életük lesz EGYÜTT :)
Irigylés méltó és nagyon szerencsés!
Szerencsés azért, mert korán megtalálta a párját, és a gyerekekre sem kellett sokat várniuk! Szerintem sokan vállalnának hamarabb babát, csak nem találják meg a párjukat! vagy nem össze a bébi nemhogy 3, sajnos 1 sem! A másik meg biztos, h nagyon jó anyagi helyzetben vannak a szülők vagy a férj! mert a lakást, a kocsi, a 3 gyerek nem kevésbe van, és az ezekre valót valahonnan elő kell teremteni, amit biztos nem a saját erejével ért el! bocsánat a csúnya kifejezésért, de aláraktak mindent! Ami persze nem baj, nekem is a szüleim rakták alám a lakást! Aki megteheti miért ne? Én vagyok híve annak, h valaki 30 felett szülj meg az első babáját, (én is viszonylag korán szültem), de annak sem, h ilyen korán! szerintem kell a diploma, a munka, az élet tapasztalat!
Mindezektől függetlenül, tényleg irigylésre méltó boldog élete lehet! Becsülje is meg nagyon, nem sokaknak adatik meg!
Köszönöm a válaszokat!!
Örülök,hogy ilyen jó véleménnyel vagytok a több gyermekesekről :-)
Mindenkinek szép,nagy,boldog családot kívánok!!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!