Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ehhez? Én...

Ti mit szóltok ehhez? Én teljesen kibuktam?

Figyelt kérdés
Néhány hete egy női portálra bukkantam.Itt lehetőség van arra,hogy az emberek netes naplót vezessenek.Több kategória is van,és én a babás naplókat kezdtem el olvasni,mert szeretem a piciket. Itt leírogatják hogyan fejlődik a kicsi,képeket tesznek fel rólla. Az egyik naplónál pedig egy 1-2 év körüli kisgyerekről az anyja meztelen képet tett fel!(gondolom van több ilyen anya is,akin ilyeneket tesz fel a gyerekéről) Az egy dolog hogy otthoni nézegetésre van ilyen kép,de könyörgöm kitenni azt ország-világ elé? Köztudott mennyi beteges gondolkodású ember van a földön.Nállam kiverte a biztosítékot...
2011. nov. 6. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
En nem raknek ki meztelen kepet a gyerekemrol, de nem ertelek, kerdezo, mi is a problemad? Igen, vannak beteg emberek, de vannak balesetek is. Ezzel az erovel ne menj ki az utcara, mert a fejedre eshet egy tegla. Nem a te gyerekeidrol vannak kiteve meztelen kepek, miert izgulsz ennyire?
2011. nov. 6. 21:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: mi a problémám? Az,hogy sokan nem veszik figyelembe azt,hogy a gyerek is önálló ember.Attól hogy még kicsi és nem tudja elmondani a gondolatait,szerintem nem lenne szabad a szülőknek ilyesmit tenniük. Magukról miért nem tesznek ki ennyi erővel képeket? Vagy Te mit szónál ha rólad tennének fel egyet? Lehet hogy a képen látható Pistike nem fog örülni annak,hogy az oviban/iskolában az ő pucér képein fognak nevetni. Nem állt szándékomban senkit megbántani,mindenki azt csinál és úgy neveli a gyerekét ahogy akarja.
2011. nov. 7. 00:39
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

De miért hasonlítasz össze egy gyereket egy felnőttel? Te megmosd a gyerek popsiját, de gondolom a tiédet már nem anyukád mossa................más, nem kell összehasonlítani.

Egy gyerek teste NEM szexuális értelmű, nem értem miért mondod ennyire annak. EZ bocsi, de téged minősít valahol..senki más itt közülünk nem gondolja azt, csak Te, hogy majd arra a képre izgulnak. Hidd el, az aberrált barmok ruhás gyerek láttán is aberrált barmok, sajnos vannak olyan szem.ét állatok, de tényleg nem kellene itt ezen csámcsognaod, és arra várnod, hogy egy másik édesanyát ócsároljunk veled!

2011. nov. 7. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

"Nem állt szándékomban senkit megbántani,mindenki azt csinál és úgy neveli a gyerekét ahogy akarja."

EZT imádom.........itt akarsz egy anyukát szidni hogy szerinted mekkora hülyeséget csinált, gyűjtenéd magad köré az utálkozókat, aztán képes vagy azt állítani, amit idéztem....

A pelenkareklámokban lévő pucér gyerekekkel egyébként mi van?

2011. nov. 7. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
24%

"Mindenki azt csinál a gyerekével és úgy neveli ahogy akarja"

Na látod itt leírtad a lényeget.

2011. nov. 7. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.