Ti mit szóltok ehhez? Én teljesen kibuktam?
De miért hasonlítasz össze egy gyereket egy felnőttel? Te megmosd a gyerek popsiját, de gondolom a tiédet már nem anyukád mossa................más, nem kell összehasonlítani.
Egy gyerek teste NEM szexuális értelmű, nem értem miért mondod ennyire annak. EZ bocsi, de téged minősít valahol..senki más itt közülünk nem gondolja azt, csak Te, hogy majd arra a képre izgulnak. Hidd el, az aberrált barmok ruhás gyerek láttán is aberrált barmok, sajnos vannak olyan szem.ét állatok, de tényleg nem kellene itt ezen csámcsognaod, és arra várnod, hogy egy másik édesanyát ócsároljunk veled!
"Nem állt szándékomban senkit megbántani,mindenki azt csinál és úgy neveli a gyerekét ahogy akarja."
EZT imádom.........itt akarsz egy anyukát szidni hogy szerinted mekkora hülyeséget csinált, gyűjtenéd magad köré az utálkozókat, aztán képes vagy azt állítani, amit idéztem....
A pelenkareklámokban lévő pucér gyerekekkel egyébként mi van?
"Mindenki azt csinál a gyerekével és úgy neveli ahogy akarja"
Na látod itt leírtad a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!