Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit adnál ezért az új...

Mennyit adnál ezért az új overálért?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 4. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom az othtoni árakat, de ez nagyon praktikus hogy lelehet húznia cipzárt egész a lábáig.

Nekünk fekvö babánál volt 3 overál. 1 chicco ami szintén ilyen volt, és nagyon praktikusan bele fektettem a gyereket és rácipzáraztam az overált.

aztán egy olcsó amit csak kb a hasa közepéig lehetett lehúzni, és úgy kellett a gyereket bele tuszkolni, alvás közben nem lehetett. és egy másik aminek az üllepéig lehetett lehúzni az kicsit volt jobb.

ez nagyon praktikus. ha azt nézem a hicco olyan 12000ft körülire jön ki, de olyan 5000-t egy márkátlan is megér ilyen típusból.

2011. nov. 4. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
ez márka nélküli?max 3500ft.
2011. nov. 4. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Cimkés, de kínaji látszik is, rajta van a címkén, ha kinagyítjátok. Max 3.000 de csak mert új és postával együtt természetesen.

Ennél többet csak keresett márkásért, amit tovább lehet értékesíteni, ha kinőttük.

2011. nov. 4. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
1000.-
2011. nov. 4. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Max.3000Ft.
2011. nov. 4. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rákényszerülnék, csak abban az esetben, akkor is max 2500 Ft. Ki nem állhatom a kínai babaruhákat:( El vannak szabva, ócska víz és széláteresztő anyagból vannak varrva, hamar elkezd foszlani itt-ott stb.
2011. nov. 4. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly 3000 Ft körül vettem a kínaiban hasonlót.

Semmi bajom nem volt vele. Vastag, meleg, nem ázott át, nem foszlott... Arra a pár hónapra tökéletesen megfelelt!

2011. nov. 4. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg szép és jól néz ki, de 3000-nél nem adnék érte többet én sem.

ma néztem a skálába. Kínai cuccok vannak ott is, és ennél gagyibbat lehet venni 5-6 ezerért.

2011. nov. 4. 23:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Kaptuk,de kicsi lett,és nem tudtam,hogy mennyiért lehetne eladni.

2011. nov. 5. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!