Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Ti milyet vettetek, vagy akartok venni?
Első baba lesz és hamarosan be akarjuk szerezni a dolgait:)Nem tudom milyen babakocsi lenne jó, de szerintem az ilyen multifunkciós nagyon hasznos, mint amilyen ez is!Eddig ez nyerte el a tetszésem a legjobban.
szerintetek?
Mi az hogy mért hívom Apának a párom?Mert én is meg ő is így döntöttünk kimondottan kérte és a kislányom sem Istinek fogja hívni!!Ezen felháborodni még ilyet nem hallottam!
Mi közösen választottuk ki APÁVAL a babakocsit is meg a kiságyat is.Miért?Azért mert APA műszaki szemmel nézte át én meg azt hogy könnyen és praktikusan használható legyen.
Az Anmar Hilux súlyát itt megnézheted kedves kérdező:
A Coneco Toledoról meg csak ezt találtam:
Üdv a 36hkm.
Valami felett elsiklottam volna? Ki szólt be kinek, hogy Apának hívja a párját?
Most átnéztem a válaszokat, de nem találtam ilyesmit.
Utolsó válaszoló (36 hkm) erről hol volt szó?
Az előző oldalon van de bemásolom:
"Ne haragudjatok már meg, de miért mindig Apa mondja meg tutit??
Nálunk én döntöttem el, elvégre én használta napi szinten, csak a tól-ig árat határoztuk meg közösen
Azt mnár meg sem merem kérdezni, hogy miért hívjátok a párotokat/férjeteket apának?
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad"
Aha! Köszönöm, ez valahogy nem tűnt fel! :)
Én is apának hívom a párom, de tök nem érdekel, hogy ki mit gondol erről.
A mózeskosaras babakocsit én linkeltem, és APA választotta. :D
Végül is miután megszületik a baba , utána már anya és apa leszünk. Én nem tudom ebben mi olyan rossz. Majd én is azt fogom mondani a kisfiamnak pl: mindjárt jön apa. Ezt , hogy lehet másként mondani.?
Nekem is a mózese tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!