Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Ti milyet vettetek, vagy akartok venni?

Figyelt kérdés

Első baba lesz és hamarosan be akarjuk szerezni a dolgait:)Nem tudom milyen babakocsi lenne jó, de szerintem az ilyen multifunkciós nagyon hasznos, mint amilyen ez is!Eddig ez nyerte el a tetszésem a legjobban.

[link]

szerintetek?

2011. okt. 27. 17:32
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szuper...ez viszont már a duplájába kerül:(Bár ehhez van babahordozó is.Nehéz döntés,de majd apa megmondja a tutit:)

Köszönöm neked is, minden jót!

2011. okt. 27. 18:21
 12/27 A kérdező kommentje:

18:12!ez a babakocsi milyen súlyú?Mert az nincs odaírva!

A coneco toledo-hoz sem, azt nem tudja valaki?

Köszi

2011. okt. 27. 18:29
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudjatok már meg, de miért mindig Apa mondja meg tutit??

Nálunk én döntöttem el, elvégre én használta napi szinten, csak a tól-ig árat határoztuk meg közösen

Azt mnár meg sem merem kérdezni, hogy miért hívjátok a párotokat/férjeteket apának?

2011. okt. 27. 18:30
 14/27 A kérdező kommentje:
Ezt csak úgy írtam:)nem kell olyan komolyan venni! természetesen nekem is van beleszólásom,de mivel én nem tudok dönteni, mert mind a két babakocsi nagyon szupi, átadom neki a döntés jogát.Én speciel azért hívom apucinak,mert márciustól az lesz, és ha így hívjuk egymást -apa,anya- a gyerek sem fog minket később a keresztnevünkön szólítani,mint sok családban.Ez egy kedves becézés:)igazából még mindig nem tudjuk elhinni, hogy szülők leszünk:)))
2011. okt. 27. 18:43
 15/27 anonim ***** válasza:

Az én férjemnek nem tetszik amit én kinéztem.

Én meg engedtem neki, hogy ő válasszon, mert negyon oda van a babakocsikért. Én nem annyira. Az összes többi dolgot én választom ki ugy is. De ha nekem nem fog tetszeni ugysem vesszük meg. Azért nem olyan akaratos. Nekem amugy sem tetszik a babakocsi téma, Mind olyan ormótlan a bolrokban. A férjem meg sorba próbálgatja őket tologatni. Egyszerüen imádja. Nincs szivem el venni a kedvét. Tudom, hogy a legjobbat akarja nekünk ugy is.

Szerintem kedves kérdező nálatok is ez a hejzet.?

Nekem is nagyon tetszik a piros, de kisfiu lesz nekünk is szerintem mi zöldet fogunk venni. Abba talán kislányt is bele tehetek , ha következő az lesz.

2011. okt. 27. 19:14
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyenem volt, piros feketében.Kisfiamnak vettem, de szerintem uniszex.Én szerettem.
2011. okt. 27. 19:27
 17/27 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem is jó kisfiúnak is a piros:)szerintem is uniszex.
2011. okt. 27. 19:49
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van: (a piros-fekete)

[link]

Apa választotta, én meg rábólintottam. :)

Akkor annyira nem tetszett, mostmár nagyon szeretem. nagyon jó a mózes része, 6 hónapos korig abban volt a kislányom, most a hordozó részében ül, úgy sétálunk, és lassan el kezdjük használni a sportrészt. :)

Márciusban született ő is.

Igaz a szállítása nem egyszerű, viszont könnyű és jól bírja a különböző terepeket is. Másodikon lakunk és nincs lift, napi 2x viszem le benne a gyereket.

2011. okt. 27. 20:17
 19/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ez is nagyon szuper kocsi.Felkerül a listámra:)Ezekhez van babahordozó és bizony így olcsóbb mintha külön-külön venné meg az ember!Köszönöm neked is.Jó babázást,sok egészséget:)
2011. okt. 27. 20:54
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem ez az utolsó tetszik a legjobban.

Nálunk Apának csak megmutattam, melyik kocsit szeretném, nem szólt bele egyáltalán :) Mi vettünk egy hagyományos, kellemesen ringó mózeskosaras mélykocsit kezdetnek, aztán egy dönthető lábzsákos ülő kocsit. Nagy korára pedig egy pehelykönnyű sportkocsit (emeletre kell cipelni)

Mert nem találtam megfelelő babakocsit a 9 hónap alatt elérhető áron, ami kezdettől végig elég lett volna. :)

2011. okt. 27. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!