Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Ti milyet vettetek, vagy akartok venni?
Első baba lesz és hamarosan be akarjuk szerezni a dolgait:)Nem tudom milyen babakocsi lenne jó, de szerintem az ilyen multifunkciós nagyon hasznos, mint amilyen ez is!Eddig ez nyerte el a tetszésem a legjobban.
szerintetek?
Ez nagyon szuper...ez viszont már a duplájába kerül:(Bár ehhez van babahordozó is.Nehéz döntés,de majd apa megmondja a tutit:)
Köszönöm neked is, minden jót!
18:12!ez a babakocsi milyen súlyú?Mert az nincs odaírva!
A coneco toledo-hoz sem, azt nem tudja valaki?
Köszi
Ne haragudjatok már meg, de miért mindig Apa mondja meg tutit??
Nálunk én döntöttem el, elvégre én használta napi szinten, csak a tól-ig árat határoztuk meg közösen
Azt mnár meg sem merem kérdezni, hogy miért hívjátok a párotokat/férjeteket apának?
Az én férjemnek nem tetszik amit én kinéztem.
Én meg engedtem neki, hogy ő válasszon, mert negyon oda van a babakocsikért. Én nem annyira. Az összes többi dolgot én választom ki ugy is. De ha nekem nem fog tetszeni ugysem vesszük meg. Azért nem olyan akaratos. Nekem amugy sem tetszik a babakocsi téma, Mind olyan ormótlan a bolrokban. A férjem meg sorba próbálgatja őket tologatni. Egyszerüen imádja. Nincs szivem el venni a kedvét. Tudom, hogy a legjobbat akarja nekünk ugy is.
Szerintem kedves kérdező nálatok is ez a hejzet.?
Nekem is nagyon tetszik a piros, de kisfiu lesz nekünk is szerintem mi zöldet fogunk venni. Abba talán kislányt is bele tehetek , ha következő az lesz.
Nekünk ilyen van: (a piros-fekete)
Apa választotta, én meg rábólintottam. :)
Akkor annyira nem tetszett, mostmár nagyon szeretem. nagyon jó a mózes része, 6 hónapos korig abban volt a kislányom, most a hordozó részében ül, úgy sétálunk, és lassan el kezdjük használni a sportrészt. :)
Márciusban született ő is.
Igaz a szállítása nem egyszerű, viszont könnyű és jól bírja a különböző terepeket is. Másodikon lakunk és nincs lift, napi 2x viszem le benne a gyereket.
Nekem ez az utolsó tetszik a legjobban.
Nálunk Apának csak megmutattam, melyik kocsit szeretném, nem szólt bele egyáltalán :) Mi vettünk egy hagyományos, kellemesen ringó mózeskosaras mélykocsit kezdetnek, aztán egy dönthető lábzsákos ülő kocsit. Nagy korára pedig egy pehelykönnyű sportkocsit (emeletre kell cipelni)
Mert nem találtam megfelelő babakocsit a 9 hónap alatt elérhető áron, ami kezdettől végig elég lett volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!