Chippolino Gema VIP babakocsiról mi a véleményetek?
Nekem ilyen van, úgyhogy bőven van tapasztalatom :-)
A váz viszonylag könnyű, ha a mózes van rajta akkor úgy a legnehezebb. Minden ismertetőjében az van, hogy a mózessel együtt kb. 8,5 kg, de szerintem +1 kg-val nehezebb. Nagyon könnyű csereberélni rajta a sport/mózes/babahordozó részt.
A mózes kupoláján van egy fogantyú, így könnyű cipelni- én ezt a funkcióját nagyon bírtam, mert 3. emeleten lakunk, ahol nincs lift. Viszont a sportrészen ilyen nincs, így had ne mondjam, ezzel mit' szenvedtem.
Egy mozdulattal összecsukható, viszonylag kis csomagtartóban is elfér.
Könnyű irányítani.
Amivel nem voltam elégedett, az a babahordozó. Szépen fel lehet csatolni a vázra, tök jó, csak éppen kis gagyinak tűnik. Nagyon nehéz bekötni az autóba, és szerintem nem is tűnik olyan biztonságosnak, ezért mi vettünk mellé egy normálisat, amiben nem féltettem a kölyköt. Jah, és szerintem nagyon hamar kinőtte. A babahordozóhoz is van napellenző, de az csak egy merev "tető" szerű valami, használhatatlan.
A sport és mózes részhez viszont nagyon jó a kupola, jó nagy, de a sport részhez majd egy napernyő kelleni fog, mert ha megdöntöd, akkor ugye vele együtt a kupola is dől (kagylóforma hátránya). A sportrész szerintem nagyon kényelmes lehet a csajomnak, ha meg van döntve, nagyokat tud aludni benne. Bár először furcsa volt a kagyló kialakítás, mert amikor teljesen ledöntöttem úgy tűnt, mintha a lába magasabban lenne, mint a feje :-)
Egy hátránya, hogy a kerekei nem felpumpálhatók, így szörnyen zötykölődik. De szerencsére nem akadt el sehol. Hóban el tud akadni (kisebb első kerekek), de ha takarítják a járdákat, akkor nincs probléma.
Ha még valami érdekel, kérdezz bátran.
Összességében meg vagyok vele elégedve.
Hát mi szintén harmadikon lakunk lift nélküli házban!Különben babahordozót kaptunk már egy pierre cardint ajándékba,úgyhogy lehet,hogy az nem is kéne hozzá,nemtudom lehet-e így kapni.És suzukim van,tehát viszonylag kicsi a csomagtartója,jó volna,ha elférne benne."Sajnos" akkora a választék mindenben,hogy azt sem tudom mit érdemes megvenni.Nehéz lesz a döntés,mire minden itthon lesz,de azért tök jó.(csak a pénztárca bírja):)
Köszi a segítséget,még az ESPIRO babakocsi tetszik,de jó volna őket élőben látni,persze itt pécsen egyik bababoltban sincs!
kicsi a világ :-) Én is pécsi vagyok (vagyis pécs melletti, de az nem számít)
az espirot és a chipolino gemma vip-et is meg tudod nézni a babyshop bababoltban (a vasútállomásnál van)
biztos, hogy van mindkettő, mert múlt héten voltam bent, és mindkét fajtát láttam
csak babahordozóval együtt lehet kapni
a webshop és a tényleges kínálat között tuti van eltérés, mert pl. mi kinéztünk a webshop-ban egy gyerekülést, és kiderült, hogy a boltban nincs, sőt raktáron sincs
de a babakocsi tuti van (ha azóta nem vette meg valaki ;) ), mert pár napja még néztem is, hogy olyan, mint az enyém. Egyébként szerintem jó bolt, rengeteg minden van és az árai is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!