Miért ítélik el az emberek azokat a nőket, akik 20-22 éve korukban szülnek?
én úgy gondolom,hogy azért nézik le azokat akik fiatalon alapítanak családot, mert azt feltételezik,hogy vagy becsúszott vagy buta ,primitív , a társadalmi létra alján elhelyezkedő ember - a cig..nál és 3.világbeli országokban is így van, hogy az emberek alacsony iskolázottságuak, rosszak az egészségügyi viszonyok és az ösztönös utódképzés miatt hamarabb szülnek-.
Szerintem tudat alatt ez játszódik le a sajnálat mögött.
ezzel nem bántani akarok senkit csak mondom,hogy szerintem ezért történhet.
az,hogy ilyen fiatalon meglegyenek a feltételek nagyon ritka és szerencsés eset, van ilyen ugye, csak RITKÁN.
21 évesen szültem és amikor jártam terhesgondozásra elég vegyes volt a korosztály,de mikor szültem akkor rengeteg fiatal volt.Nem vagyunk milliomosok,de a gyerekünknek mindene meg van ami kell.A legfontosabb az,hogy nagyon szeretjük.És nem azért nincsenek 10000 ft-os játékai,mert felelőtlenül összehoztuk és nem telik rá.Hanem azért,mert nem érdekli.Az más dolog,hogy nem sok értelme van a drága játéknak,a szeretet ami fontos egy gyereknek.Igaz nem ez volt a kérdés.De amúgy jól írta az egyik hozzászóló,hogy hány nő ír ide,hogy mit tegyen nem jön össze a baba.Azt kellene elfogadni,hogy nem mindenkinek élete a bulizás.Ezért van az,hogy sok egyetemista leszólja a fiatal anyukákat.Az egyetemeken is csak a buli megy és ez már akkor nem tetszett.
Meg fiatalon valaki nem feltétlenül a szülei nyakán él.
Sokan avval érvelnek,hogy pár év múlva jobb lesz és akkor.Soha nem lesz jobb a helyzet.
Mennyi idős a babád kedves kérdező?
Nnem értem miért kell ezen vitatkozni, van aki 20 évesn már gyereket akar és van aki mást.
Mindeki érzi, hogy érett-e már rá vagy nem.
n naem voltam az, nem is szültem volna 25 alatt, van aki igen és már 2-3 gyreke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!