Hogy tetszik az Ottokár név? Adnád a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 20:36
31/37 anonim válasza:
Egyébként Máris szomszéd keresztneve:) Az utolsó világutazós epizódban derült ki.
32/37 anonim válasza:
Ottokár , erről valami nagy ragadozó madár jut eszembe.
34/37 anonim válasza:
21:29
Én is pont Máris szomszédot akartam mondani. XD Amúgy én egy skót terrier kiskutyának adnám. O.o Vagy snauzernek. De gyereknek nem igazán, pedig Máris szomszéd hatalmas figura.
35/37 anonim válasza:
Ennyi OFF......
Nekem nem igazán tetszik, nem adnám a fiamnak, de könnyen elfogadnám, ha pl a tesóm gyerekét így hívnák, vag a szomszédét, miért is ne? Nem rosszabb, mint ... inkább nem írok példát, szóval mint sok más név.
36/37 anonim válasza:
Nem tetszik. Nem adnam a gyerekemnek.
Az egyik valaszoloval teljesen egyetertek. Miert nem lehet normalis kulturalt ember modjara valaszolni? Miert kell ilyet irni,hogy okadek stb.. ?
Eleg szomoru,ha ezt anyukak irtak. Biztos szep dolgokra tanitjak a gyerekeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!