3 éves kislánynak jó laptopot hol lehet venni jó árban és jó is legyen? Tescóban van 4500 ért, az milyen? Jó?
Bocsánat tényleg elírtam a tavaly szót, de belőled meg úgy árad az irígység hogy nem igaz!Igen 3 évesen laptopja van, de nem csak játék hanem igazi is!!!!!Vegyél te is , ne másnak szóljá be!Ehhez nem nagy tudomány kell!!!!
És ez nem volt vicces:-(
Nekünk ilyen van,egész jónak találom, bár van 1-2 hátránya, pl nehezen nyílik ki (csak én tudom kinyitni), meg ha megnyomod a gombot és nem azt akartad, akkor is végigmondja a csaj a szövegét. Első laptopnak nálunk megteszi :)
13:33 teljesen igazod van,semmi kifogás ,ma ilyen világban élünk.
13:35 hol lehet kapni ilyet?melyik áruház vagy bolt?
mi kb 1/2 éve vettük az auchan-ban,akkor akciós volt, talán 3000 ft körül- annyit meg megért.
Nem fagy le, a nő érthetően beszél a kicsihez.16 hónapos kislányom előszeretettel játszik azzal az 1 funkcióval amit ért :) (hol van a ...xy?)
Amindent! Fejlesztés! Csak tudnám, miért nem lehet hagyni, hogy a kisgyerek azzal játsszon ami a keze ügyében van! Annak idején apámék is vettek több babát, játékkonyhát stb. És én mivel játszottam? Sároztam a kerti csapnál, virágokat szedtem el és ők voltak a királylányok. Nagyi készített rongybabát, azzal játszottam. Ez az egész: drága játékot veszek, egye a sárga irigység a szomszédos anyukát. Nem a gyerek a fontos.
A gyermeki fantázia határtalan, ha nem kényszerítik már kiscsoportos óvodásként iskolai fegyelembe. Az más, ha a gyermeknek olyan egészségügyi gondjai lennének, amelyhez szükséges a fejlesztés. De az egészséges, ép értelmű kicsit ne kényszerítsük idő előtt iskoláskorba. Engedjük játszani! Azzal, amivel ő maga akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!