Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 éves kislánynak jó laptopot...

3 éves kislánynak jó laptopot hol lehet venni jó árban és jó is legyen? Tescóban van 4500 ért, az milyen? Jó?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
ilyenünk van, nagyon gagyi...ne vedd meg! én 3ért vettem tavaly, de alig érteni mit beszél a nő benne, néha lefagy, nem jó sdemmire.
2011. okt. 22. 13:07
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Bocsánat tényleg elírtam a tavaly szót, de belőled meg úgy árad az irígység hogy nem igaz!Igen 3 évesen laptopja van, de nem csak játék hanem igazi is!!!!!Vegyél te is , ne másnak szóljá be!Ehhez nem nagy tudomány kell!!!!

És ez nem volt vicces:-(

2011. okt. 22. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Hú. Biztos változik a világ, és fejleszteni szeretnék az anyukák a gyereket, de szerintem egy kisgyerek még másszon fára, játsszon a kertben...én 25 éves vagyok, tehát az a gneráció, aki még számítógép nélkül volt gyerek-és semmi nehézséget vagy hátrányt nem jelentett ez később-megtanultuk kezelni iskolában. Ma is használom a munkámban, AutoCadben tervezek, minden tervezési munkát meg tudok vele oldani. De örülök, hogy a gyermekkorom nem erről szólt. Szerintem a természet gondoskodott "fejlesztő feladatokról", ami évszázadok óta működik...Érdemes megnézni a Babák c. filmet, egy éves ment a mozikban, 4 kül. kultúrában felnövő kisbabáról szól. A kecskével játszó, jurtában felcseperedő nomád kis mongol baba, meg az afrikai szintén tócsában játszó kisded sokkal boldogabb gyerekkort él meg, és hamarabb kezd mindent csinálni, mint az ilyenolyan kütyükkel elhalmozott, amerikai és japán városokban élő két kisbaba. Igazából nagyon sajnálnivaló volt az ő környezetük, ingerszegény életük a másik két szabadban játszó és a világot megtapasztaló baba mellett...Nem akartam senkit megbántani, de úgy gondolom, nem ettől lesz talpraesett egy gyermek a mai világban!
2011. okt. 26. 13:33
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Nekünk ilyen van,egész jónak találom, bár van 1-2 hátránya, pl nehezen nyílik ki (csak én tudom kinyitni), meg ha megnyomod a gombot és nem azt akartad, akkor is végigmondja a csaj a szövegét. Első laptopnak nálunk megteszi :)

2011. okt. 26. 13:35
 15/19 A kérdező kommentje:

13:33 teljesen igazod van,semmi kifogás ,ma ilyen világban élünk.

13:35 hol lehet kapni ilyet?melyik áruház vagy bolt?

2011. okt. 26. 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

mi kb 1/2 éve vettük az auchan-ban,akkor akciós volt, talán 3000 ft körül- annyit meg megért.

Nem fagy le, a nő érthetően beszél a kicsihez.16 hónapos kislányom előszeretettel játszik azzal az 1 funkcióval amit ért :) (hol van a ...xy?)

2011. okt. 26. 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
teszkón kívül is van élet
2011. okt. 26. 22:26
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. okt. 26. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:
49%

Amindent! Fejlesztés! Csak tudnám, miért nem lehet hagyni, hogy a kisgyerek azzal játsszon ami a keze ügyében van! Annak idején apámék is vettek több babát, játékkonyhát stb. És én mivel játszottam? Sároztam a kerti csapnál, virágokat szedtem el és ők voltak a királylányok. Nagyi készített rongybabát, azzal játszottam. Ez az egész: drága játékot veszek, egye a sárga irigység a szomszédos anyukát. Nem a gyerek a fontos.

A gyermeki fantázia határtalan, ha nem kényszerítik már kiscsoportos óvodásként iskolai fegyelembe. Az más, ha a gyermeknek olyan egészségügyi gondjai lennének, amelyhez szükséges a fejlesztés. De az egészséges, ép értelmű kicsit ne kényszerítsük idő előtt iskoláskorba. Engedjük játszani! Azzal, amivel ő maga akar.

2011. okt. 27. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!