Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 3 éves kislánynak be...

Egy 3 éves kislánynak be lehet zselézni/habozni a haját? Van vmilyen speciális, nekik készült termékcsalád?

Figyelt kérdés
A "minek az ekkora gyereknek zselé" és "szegény gyerek, milyen anyja van" válaszokat nem kérem.
2011. jún. 29. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, hogy létezik-e speciálisan nekik készült termékcsalád (biztos van, horror áron), és alapvetően nem hiszem, hogy a rendszeres használat jót tenne a hajuknak/fejbőrüknek, akármilyen spéci is lenne a cucc amit rákenünk, de ha alkalomszerű használatról van szó és nem sok ideig van rajta, akkor sztem valami kevéssé extraerőshiperszupertartós felnőtt terméket is lehet használni. De mondom: alkalomszerűen és rövid ideig...

Amúgy néhanapján (ha nagyobb családi ünnep vagy ovis buli van) a kicsi fiam kikunyerálja hogy pici habbal tüsire beállítsam a haja tetejét, mert látja a bátyjait hogy nekik ez hozzátartozik az ünneplős kinézethez (kiskamaszok és kamaszok... ne mondjatok semmit...!). eddig semmi baja nem lett a hajának tőle, bár tény, hogy rövid ideig volt rajta mindig a hab.

2011. jún. 29. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még h lenne ilyen, de szerintem azért mert ilyen kicsi gyereknek még nem kell ilyesmi.
2011. jún. 29. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a Rossmann-ban van gyerek hajzselé. Talán a szórólapon láttam, nem emlékszem pontosan.

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy én is elgondolkoztam a vásárlásán, ugyanis tök jól áll a 4 éves nagyfiamnak a felállított haj :))

2011. jún. 30. 09:06
 4/5 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan zselézd a haját, olyan jól áll még a kisgyerekeken is! Vegyél neki kifejezetten gyerekeknek való hajzselét, pl. ezt az epreset:

[link]

vagy pl. ebben a gyermekfodrászatban lehet kapni grapefruitos meg mindenféle gyerekhajzselét:

[link]

2011. júl. 17. 19:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!