Egy 3 éves kislánynak be lehet zselézni/habozni a haját? Van vmilyen speciális, nekik készült termékcsalád?
Nem tudom, hogy létezik-e speciálisan nekik készült termékcsalád (biztos van, horror áron), és alapvetően nem hiszem, hogy a rendszeres használat jót tenne a hajuknak/fejbőrüknek, akármilyen spéci is lenne a cucc amit rákenünk, de ha alkalomszerű használatról van szó és nem sok ideig van rajta, akkor sztem valami kevéssé extraerőshiperszupertartós felnőtt terméket is lehet használni. De mondom: alkalomszerűen és rövid ideig...
Amúgy néhanapján (ha nagyobb családi ünnep vagy ovis buli van) a kicsi fiam kikunyerálja hogy pici habbal tüsire beállítsam a haja tetejét, mert látja a bátyjait hogy nekik ez hozzátartozik az ünneplős kinézethez (kiskamaszok és kamaszok... ne mondjatok semmit...!). eddig semmi baja nem lett a hajának tőle, bár tény, hogy rövid ideig volt rajta mindig a hab.
Azt hiszem, a Rossmann-ban van gyerek hajzselé. Talán a szórólapon láttam, nem emlékszem pontosan.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy én is elgondolkoztam a vásárlásán, ugyanis tök jól áll a 4 éves nagyfiamnak a felállított haj :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!