Én azért nem vennék kagylóüléseset mert lehet a babád hason alvó lesz, akkor meg nem tudod majd jól kihasználni....
Ez egyáltalán nem biztos, de barátnőm így járt, gondoltam leírom...most cseréli le a kocsiját, mert a kislánya nem tud benne jól aludni...
Köszönöm!
A 2.ról most találtam egy jó kis véleményt! Hát az kilőve! Állítólag nagyon gagyi! Kinézetre tetszik de neve nincs babakocsit tényleg nem éri meg venni!
Neked, Neki mi vált be?
Akkor olyat kell keresnem aminél a sportrész is 180fokban dönthető?
Megint első vagyok.
Szerintem jobb az a kocsi, ami 180 fokban dönthető...
Amúgy milyen szempontok szerint keresel kocsit?
Mármint mi a fontos?emelgetni kell-e, mekkora a kocsitok(csomagtartó), vagy esetleg BKV-val fogod-e használni?Vagy mindenképpen nagy,masszív kocsi kell, mert rosszak a terepviszonyok?
Ezeket végig gondolva lehet könnyebb lesz a választás.És ha leírsz 1-2 infot, lehet tudunk segíteni:)
persze ha kell:)
Mert
Hát kocsival és gyalog fogunk járni. Külföldön élünk mert a férjem sportoló így költözködünk mindig! Az normál utakon illetve hóban is szeretném vinni. Buszozni egyáltalán nem fogunk.
Mindenképp multifunkciós kocsit szeretnénk ami masszív megbízható és kis dizájnos.
De eddig az espiro vector tetszik nekünk nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!