Ezek a modern babakocsik tényleg kényelmesek a babáknak és biztonságosak?
Ez a babakocsi speciel tetszik, sok ilyen típusut néztünk(olcsóbbakat), de nem tudtam azzal megbarátkozni, hogy a sport részben nem tud vízszintesen aludni a baba, hanem a lába is felemelkedik, ha hátra van döntve a háttámla.Nem rossz neki így aludni?
A másik, hogy a hordozón kívül a mozes meg a sport rész is lötyög a vázon....de az összes ilyen kocsinál ez van.Ez nem baj, nem zavaró?Csak belegondolok, hogy egy nagyobb baba ha rájön hogy mozog, akkor majd nem lehet neki megmagyarázni, hogy ne himbálozzon vele...vagy rosszul gondolom?
Szia!Nekem ilyen kocsim van:
+hozzá a hordozó!
Nekünk sem a mózes,sem a sport nem lötyög egy piicit sem!Már a sportot használjuk(egyben dönthető,ugyanúgy ,mint amit Te néztél)és egyáltalán nem zavarja a babámat,hogy nem vízszintes.Sőt!!!Olyanokat alszik benne,hogy csak na...Megmondom őszintén én egyet sem láttam ami lötyögött volna,ebben az árkategóriáben.
Amit kinéztél,az egy nagyon szuper kocsi.Én azt javaslom,hogy próbáld ki élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!