Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A cserélhető (modern) pelenkák...

A cserélhető (modern) pelenkák miatt terméketlenek lesznek a kisfiúk?

Figyelt kérdés
A meleg miatt?Ezt az összeesküvéselméletet hallottam legutóbb....Ja,és ezt direkt van,hogy fogyjon a jónép(a magyar)
2010. szept. 27. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mért mindíg hülyék gyártják az összesküvés elméletket, így semmi izgalmas nincs benne, ha el se lehet rajta gondolkodni... A hő irreverzibilisen akadályozza a spermák termelődését, vagyis amint elhagyjuk a pelenkát ugyanúgy termelődik, mint rendesen.
2010. szept. 27. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen és csak a magyar anyák használnak eldobható pelenkákat... Ha minden összeesküvés elmélet igaz lenne.... :S
2010. szept. 27. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ez szerintem hülyeség:)de lehet hogy nem...pont ma láttam bababoltban ilyen mosható pelust, de mondjuk én rá nem adnám a gyerekemre, főleg nem nyáron!tényleg brutál meleg lehet benne!

arról nem beszélve, hogy szerintem nem éri meg...drága nagyon, és nincs garancia arra, hogy a baba csak a betétbe kakil, ha meg a pelus rész is kakis lesz, lehet azt is mosni...másrészről, ha nem otthon rakom tisztába, akkor ott ahol vagyok öblítgessem a betétet, majd tegyem be egy zacsiba, amit hazáig hozok??nekem nem szimpi.

Meg ha nem tud az ember drága környezetbarát mosószert venni, akkor semmi értelme, akkor ugyan úgy szennyezi a környezetet...de ez csak az én véleményem!!!!!ezt hangsúlyozom, mielőtt lepontoznátok:)

2010. szept. 27. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, juj lehet félre értettem a kérdést...elsőnek a moshatósra gondoltam....csak mert ma kiakadtam rajta....

de az nevetséges lenne, ha az eldobhatós ilyen problémákat okozna!ez még nagyobb hülyeség....

2010. szept. 27. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

:-) már eleve az hogy ki is irod kérdésnek:-))

Valószínű meddő lesz igen miután egy darab spermája sincs az ujszülöttnek, bahhhhh

2010. szept. 27. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Na, ha ez igaz, akkor megmondom a 20 éves öcsémnek, akinek már anno eldobható pelenkája volt, hogy ezentúl ne parázzon a csajokkal, nem lehet semmi gáz :D

Amúgy marhaságnak tartom ezt az egészet, több olyan 20 év körüli fiút is ismerek, akinek direkt, vagy véletlenül van már gyereke, szóval nem terméketlenek, szerintem az ő anyukájuk már eldobható pelust használt. És külföldön pedig már több évvel korábban is azt használtak egyes országokban, mégis születnek gyerekek.

2010. szept. 27. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
:))))) ekkora baromságot régen olvastam!
2010. szept. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!