A cserélhető (modern) pelenkák miatt terméketlenek lesznek a kisfiúk?
ez szerintem hülyeség:)de lehet hogy nem...pont ma láttam bababoltban ilyen mosható pelust, de mondjuk én rá nem adnám a gyerekemre, főleg nem nyáron!tényleg brutál meleg lehet benne!
arról nem beszélve, hogy szerintem nem éri meg...drága nagyon, és nincs garancia arra, hogy a baba csak a betétbe kakil, ha meg a pelus rész is kakis lesz, lehet azt is mosni...másrészről, ha nem otthon rakom tisztába, akkor ott ahol vagyok öblítgessem a betétet, majd tegyem be egy zacsiba, amit hazáig hozok??nekem nem szimpi.
Meg ha nem tud az ember drága környezetbarát mosószert venni, akkor semmi értelme, akkor ugyan úgy szennyezi a környezetet...de ez csak az én véleményem!!!!!ezt hangsúlyozom, mielőtt lepontoznátok:)
utolsó vagyok, juj lehet félre értettem a kérdést...elsőnek a moshatósra gondoltam....csak mert ma kiakadtam rajta....
de az nevetséges lenne, ha az eldobhatós ilyen problémákat okozna!ez még nagyobb hülyeség....
:-) már eleve az hogy ki is irod kérdésnek:-))
Valószínű meddő lesz igen miután egy darab spermája sincs az ujszülöttnek, bahhhhh
Na, ha ez igaz, akkor megmondom a 20 éves öcsémnek, akinek már anno eldobható pelenkája volt, hogy ezentúl ne parázzon a csajokkal, nem lehet semmi gáz :D
Amúgy marhaságnak tartom ezt az egészet, több olyan 20 év körüli fiút is ismerek, akinek direkt, vagy véletlenül van már gyereke, szóval nem terméketlenek, szerintem az ő anyukájuk már eldobható pelust használt. És külföldön pedig már több évvel korábban is azt használtak egyes országokban, mégis születnek gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!