Én is kérdezősködtem már erről a kocsiról, de most hirtelen nem találom.
Ha rákeresel, biztos meglesz.
Én 2 hét múlva veszek egyet, utána többet tudok majd mondani. :)
Köszönöm a válaszod! :)
A formájával én sem nagyon voltam kibékülve,de annyi babakocsit néztem végig a neten,hogy megtetszettek. :)
Igazából a kerekei aggasztanak,elég kicsik. Jelenleg Bergonunk van,annak jó nagyok a kerekei,de így is alig tudtunk közlekedni télen amikor leesett a hó... Mert errefelé inkább megvárják amíg elolvad.. :( Ha megvetted,írd meg milyen! :)
Legyen szép napod!
Az a bajom, hogy nem biztos, hogy meg fogom tudni nézni élőben, nekem a Jet is tetszik. De addig gondolkodtam rajta, hogy a Magic felé hajlok jobban. :)
Ha minden jól megy, talán már 1 hét múlva megveszem. :)
Amúgy nekem Symbabám volt a télre, hasonlít a Bergonhoz. Jól bírta a havat, de a 12 kg kicsit sok egy 8-10 kg-os gyerekhez (+ csomagok). Az Espiro oldalán 8 kg-nak írja a Magic-et, 7-nek a Jet-et.
Na mindegy.
Mindenképpen megírom, ha megvettem!
Neked is! :)
A Jet-hez hasonlóval szemezek még : [link]
Ezt megtudom nézni élőben,de az Espiro-t nálunk sem kapni,és már befürödtem a kép alapján való vásárlással... :(
Hűű, akkor úgy meózd le, mintha én is ott lennék, jó? ;)
Megnéznéd a Jet-et is? A lábzsák vastagsága, a súly, meg a külső megjelenés (melyik a tetszetősebb) érdekelne mindkettőnél! Még meggondolhatom magam, nem rendeltem meg! ;)
Nagyon köszi!
Amúgy én a BD Minivel szemezgettem még, meg a Giordani Compact is tetszik.
A web oldaluk szerint nincs Jet náluk,csak Magic 3;4,
Vector 4 air; Vector 4 Lite,és Atlantic. :S
Sajnálom!
A másik kettőt néztem én is amit írtál.A Giordani szimpatikusabb nekem.
Nem egyszerű a választás. :)
Nem baj, max. Magic-et veszek! :)
Azért leírnád, hogy milyennek találtad?
Jövő héten megrendelem, ha tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!