Megbízhatóak, stabilak a háromkerekű babakocsik?
Különcködésnek számít, ha ilyet veszek, vagy egyszerűen ízlés dolga?
Talán stabilabbnak érzem a négykerekűeket, de érdekelne a véleményetek és a tapasztalataitok.
Előre is köszönöm.
Nah végre valakinek Mura!!!
Nekem négy kerekű van és stabilabbnak érzem azt mint a 3 kerekű változatát, pedig az jobban tetszett volna.
Én a 4 kerekűek mellett voksolok.
Nekem is Maxi Cosi Mura 3 kerekű van , és nagyon szuper, igaz nem olcsó, mózessel együtt szinte 200 ezer.
De nem vennék mást most sem.
Nem hinném h különcködés lenne a mai világban a kényelem.
Azoknak az ismerőseimnek van 3 kerekű, akik aktívan sportolnak (futnak) és a babakocsival együtt járnak futni. Úgy futnak a sportpályán, hogy tolják maguk előtt a babakocsit. Ezekben a sportolói körökben már nem egy ilyen babakocsit láttam. Az utcán még ritkább, de szerintem kezd elterjedni.
Nekünk egyébként 4 kerekű van, de sportos, fordulékony, közel van a két első kereke egymáshoz (Pierre C.). Nekem a miénk a szimpatikusabb, de ez teljesen ízlés dolga.
Szia! Nekünk Quinny Buzz van, ez tetszett meg, s nem igazán érdekelt hogy ki mit szól hozzá, tetszik neki vagy sem, a lényeg hogy nekem tetszik :) (Eddig mindenki csak dícsérte)
Nagyon könnyű irányítani, amerre mozdítod, arra gurul, stabilnak stabil, mert nem egy könnyű kocsi.
Menj el a brendonba, ott minden féle kocsi van, s próbáld ki, hogy számodra melyik kényelmes, s ott eltudod dönteni szeretnéd-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!