Ezek a babakocsik nem túl instabilak?
2011. febr. 21. 18:32
1/7 anonim válasza:
Eléggé instabil babakocsi az egyszer biztos...tapasztalatból beszélek
2/7 anonim válasza:
Nekem egy Quinny Zappom van, de nem nyeklik-nyaklik. Annyi a hátránya, hogy nem lehet lefektetni benne a gyereket, de nem is azért vettem.
3/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van és imádom!!!Gondolom nem volt még 3 kerekű kocsid?!Mert azok szoktak félni általában...hidd el nagyon jó!De miért nem próbálod ki egy boltban?Én is akkor nyugodtam meg:)
4/7 anonim válasza:
Elsőtől kérdezem: te biztos, hogy ezekről beszélsz?
Ezeknél stabilabb kocsi nem sok van, egy kézzel is simán lehet irányítani, sokkal jobbak mint a klasszikus sportkocsik. Nagyon ajánlom!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi eddigieknek a válaszát!Neten rendelném, a hozzám közel lévő bababoltban nem forgalmaznak ilyet, és ezért nem akarok 60km-t utazni!Azért szeretnék minél több tapasztalatot olvasni!Az eurocart is nagyon tetszik.
2011. febr. 21. 20:44
6/7 anonim válasza:
nekünk is ilyen van ,a kisfiam és mi is nagyon szeretjük,kényelmes mindenkinek az egyszer tuti.olyan könnyü tolni és nagyon szuper ahogy rugozik séta közben én nem is gondoltam milyen jo vételt csinálok amikor megvettem,azóta a 4 kerekü kocsit alig birom tolni és a babám sem szeret benne annyira mint a 3 kerekübe.csak ajánlani merem
7/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van. Teljesen hasonló mint amit kinéztél. Nagyon szeretem stabil és fél kézzel nyitom csukom és tolom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!