Igaz, hogy a 3 kerekű babakocsik instabilak?
Szerintem nem.
A babakocsikat úgy gyártják, hogy ne tudjanak felborulni.
a miénk 3 kerekű, terepre való, egyáltalán nem instabil.
simán felmegyek és lejövök vele a partoldalon is, nem gond.
mondjuk bébé confort high trek kocsi, tehát minőség. ajándékba kaptuk, mert olyan helyen lakunk, ahol elég durvák a terepviszonyok. szerintem jó.
Szerintem semmivel sem instabilabb mint a 4 kererkű, viszont sopkkal jobban bírja a terepet.
Nekem előz gyereknek 4 kererkű babakocsija volt, terepen jóformán közlekedni sem lehet vele, most az 5 hónapossal egy 3 kerekűt nyúzok, de stabil és a terepet is jól bírja.
Ellenben emelgetni nem igazán szerertem mert az én kocsim nehéz, van vagy 15 kiló + a gyerek benne.
Nekünk is 3 kerekű van, de én nagyon nem szeretem. Lehet én vagyok a béna, de néha tényleg instabilnak érzem. A terepet tényleg bírja, jó nagy kerekei vannak, de amikor pl. járdaszegélyre kell felmenni, akkor eléggé billeg, amíg csak az első 1 kerék van fent. Mifelénk elég magasak a padkák...
Ha most vehetnék új kocsit a tapasztalatok alapján kizárt hogy 3 kerekűt vennék.
De szerintem ez is teljesen változó, hogy kinek jön be és kinek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!