Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy a 3 kerekű babakocs...

Igaz, hogy a 3 kerekű babakocsik instabilak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
igaz
2010. júl. 4. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

A babakocsikat úgy gyártják, hogy ne tudjanak felborulni.

2010. júl. 4. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:

a miénk 3 kerekű, terepre való, egyáltalán nem instabil.

simán felmegyek és lejövök vele a partoldalon is, nem gond.

mondjuk bébé confort high trek kocsi, tehát minőség. ajándékba kaptuk, mert olyan helyen lakunk, ahol elég durvák a terepviszonyok. szerintem jó.

2010. júl. 4. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk van mindkettő, mármint 3 kerekű és 4 kerekű is. Semmivel sem instabilabb a 3 kerekű.
2010. júl. 4. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem semmivel sem instabilabb mint a 4 kererkű, viszont sopkkal jobban bírja a terepet.

Nekem előz gyereknek 4 kererkű babakocsija volt, terepen jóformán közlekedni sem lehet vele, most az 5 hónapossal egy 3 kerekűt nyúzok, de stabil és a terepet is jól bírja.

Ellenben emelgetni nem igazán szerertem mert az én kocsim nehéz, van vagy 15 kiló + a gyerek benne.

2010. júl. 4. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy instabilabb, azt nem hiszem, de a tesóm bébszitterkedik egy családnál, ahol 3 kerekű kocsijuk volt a gyerekeknek, azt mondta nagyon rossz tolni. ezért mi 4 kerekűt vettünk. Belsős, felfújható nagy kerekű terepkocsi, én nagyon szeretem, mert mi sokat járunk a kutyánkkal erdőbe, parkba és ott nagyon jól jön. bazi nehéz az viszont igaz...
2010. júl. 4. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 4. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is 3 kerekű van, de én nagyon nem szeretem. Lehet én vagyok a béna, de néha tényleg instabilnak érzem. A terepet tényleg bírja, jó nagy kerekei vannak, de amikor pl. járdaszegélyre kell felmenni, akkor eléggé billeg, amíg csak az első 1 kerék van fent. Mifelénk elég magasak a padkák...

Ha most vehetnék új kocsit a tapasztalatok alapján kizárt hogy 3 kerekűt vennék.

De szerintem ez is teljesen változó, hogy kinek jön be és kinek nem!

2010. júl. 4. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerettem a 3 kerekűt,ikresben is olyanom volt és szingli kocsiban is.Tényleg nagyon jól bír mindenféle terepet,és nagyon könnyű tolni,és irányítani.Én pár hónapig használtam 4 kerekűt,aztán vettük a 3 kerekűt,hát ég és föld.Nagyon jók.
2010. júl. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!