Miért jó, ha Barbie-s, Hello kitty-s stb. ruhákba öltöztetik az anyukák a gyerekeiket?
Miért képesek kiadni súlyos ezreket mindezért?
Magyarázza el már nekem valaki.
nekem személy szerint nagyon tetszik, és szeretem Hello Kittyt...:)
3 éves kisfiam van, a családunkba csak fiúk, és sosem élhettem ki egy kislányon az öltöztetési vágyam, mígnem kiderült, hogy a kistesó kislány lesz.
Nem tagadom el is kapott a rózsaszín láz, amiben bőven van már Kitty és Minnies ruci, DE egyik darabért sem adtam súlyos pénzeket, szinte mind használt.
Nem akarom és nem is tudnám megvenni a H&M-ben 3000ft-ért darabját, de ügyesen turkálok az biztos. :D
divat
rongyrázás
szeretik a gyerekek
szeretik az anyukák
olcsó volt
stb....
majd mindenikek más az oka rá
és erre nincs is igazi válasz
Kislanyom 1 eves koraig szinte csak mikiegeres es micimackos ruhakat hordott.
Most Hello Kitty, Eperke es Fifi a "meno".Na meg minden amin pillango vagy virag van.
A boltban mar O kivalasztja, hogy melyik tetszik neki.
Ugyan annyiba kerul egy Hello Kittys ruha mint egy mas mintaju, akkor miert ne vegyem meg neki azt, amit szeretne?
aki DORA-s cuccot vesz 10 wezerért az nem normális,2 ezerért vettem boltban, k lányom kérte, hogy vegyek neki olyan felsőt (2,5) éves
mondjukn ezeket a licitálós oldalakat élből utálom
:) Nálunk a Fifi meg a Dora a menő....veszem is a lányomnak. Ebay és angol bolti leárazások alkalmával tankolok be.
Legutóbb egy polár sapka-sál-kesztyű Fifis gyönyörű hímzett szettet szereztem annyiért, amennyi a kínajiban egy sima rusnya sapi. Na ezért :)
Ja és ha már Hello Kitty. Potom szőröstül bőröstül 650 Ft-ért vettem egy ritka szép polár pulóvert hímzett Kittyvel.
Ha tetszik is, akkor is észnél vagyok...de van akinek megér a használt next őzikés kislányos kabát 20.000 is, holott az eredeti ára 9.500 volt. Nem egyet láttam eszméletlen összegen elkelni. Engem nem érdekel, nálam megvan a max, amit hajlandó vagyok kiadni egy egy darabért legyen akármilyen mesefigurás, márkás...
Pont fel akartam tenni egy kérdést, amikor rátaláltam a kérdésedre. Én azt akartam megkérdezni, hogy nem unjátok még a sok H. Kitty-t és a Hercegnőket. De az itteni válaszok alapján úgy tűnik még nem. Én rettenetesen unom, hogy CSAK ezekkel vannak tele az áruházak polcai. És a H.kitty jelzést már mindenre ráteszik: fagyi, babakonyha, és amin a legutóbb kiakadtam, hogy árulnak h.kitty-s konyhai serpenyőt, rózsaszín a zománca, de valószínű az első főzésnél már nem marad rózsaszín. A múltkor meg nézegettem a tapétákat, h.kitty-s volt és hercegnős, ennyi volt a választék, vagy pedig marad az egyszínű tapéta.
Szóval én nem azon vagyok kiakadva, mert drága, mert már a kínai piacon a legszarabb minőségű ruha is h.kittys. Hanem azon, hogy egyszerűen alig van más. Ha az ember valami különlegesebbet akar, akkor sajnos nagyon utána kell járnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!