Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó, ha Barbie-s, Hello...

Miért jó, ha Barbie-s, Hello kitty-s stb. ruhákba öltöztetik az anyukák a gyerekeiket?

Figyelt kérdés

Miért képesek kiadni súlyos ezreket mindezért?

Magyarázza el már nekem valaki.

2011. okt. 19. 13:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
De ha a gyereknek ez tetszik? És bevallom, nekem is. Én magamnak is megveszem a márkás, szép holmikat, ha egyszer telik rá, miért sajnálnám a saját gyerekemtől?
2011. okt. 19. 13:39
 12/29 A kérdező kommentje:

Na azért valljuk be sokszor sikerül elszállni a árakkal.

Pl. a híres teszveszes licitek...melyek felmennek akár 10.000Ft felé is, csak mert Dora baba van rajta.

2011. okt. 19. 13:42
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
A licit azért megy fel, mert mindig van az az anyuka, akinek megér + X forintot az a ruha. Ebből következtethetünk arra, hogy nem élnek rosszul, megteheti. Akkor ez neked miért fáj?
2011. okt. 19. 13:43
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Én utálom a Hello Kitty-t meg a Barbie-t is, nem is veszek ilyet pedig nem drága!

Egyszerűen én csak utálom.

Ezt az egész család tudja, elfogadja, egyedül anyósom hozza sorba az ilyen cuccokat...

Pfujj

De semmi bajom azzal ha valaki ilyet vesz, mert ez MINDENKINEK A MAGÁNÜGYE!!!

2011. okt. 19. 13:45
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

Nekem mondjuk fiaim vannak, de o a thomas-os cuccokert van oda. Mondjuk en sokat nem koltok ezekre, mert Angliaban szoktam vasarolni a ruhakat, ott pedig tok jo aron ki lehet ezeket fogni, illetve kedves ismerosunk fia ket evvel idosebb, mint az enyem, o mar ketszer adott nekunk egy-egy nagy borondnyi thomas-os cuccot, mert a fia is azokat szerette, igy megvette, de kinotte, masik gyereket nem akar, eladassal nem szeretne szorakozni.

Nekem mindegy lenne alapban, de a fiamnak tetszik, igy en is orulok.

De tudod ez olyan dolog, mint az, hogy engem egyaltalan nem mozgatott soha sem a bababutor tema. Egy normal komod es szekreny nekem tokeletes volt a babaszobaba, az eredeti, egy eves festest hagytam fent, az eredeti falhoz passzolo fuggonyoket, a szonyeg is elotte nem sokkal volt lerakva. Nem epitettuk at a szobat es nem koltottem tobb szazezer forintot bababutorra. Vettunk kisagyat, pelenkazot es kesz, ez volt a babaszobaba vasarlas.

Nekem ez nem fontos, viszont tudom, hogy masnak igen es ha masnak sokat jelent, akkor koltse ra a penzet nyugodtan.

Viszont en meg babakocsi fanatikus voltam, gyerekenkent van/volt 3-4 darab, altalaban kettot hasznaltam egy gyerekhez valtva es egyaltalan nem az olcso kategoriabol. Ha talaltam valamilyet, ami megtetszett, akkor lecsereltem, megvettem, stb. Volt, aki pazarlasnak tartotta, nekem meg jo volt es megtehettem. Ennyi.

2011. okt. 19. 13:48
 16/29 anonim ***** válasza:
80%

Egy saját példa: a Vaterán vettem 2db Dora babás gatyát, egyik melegítő, a másik farmer, első 181Ft volt, a másik 200Ft! :)

Egyébként ezek Nekem is tetszenek, de Én inkább Vaterán veszek Hello Kitty-s, Dorás.. stb ruhákat, mert ott jó áron lehet kapni újszerűt! Ha megtehetném Én is boltban venném ezeket horror áron, de sajnos nem megy! Akinek meg telik rá, miért ne?? Főleg a gyermekének!!

2011. okt. 19. 13:48
 17/29 anonim ***** válasza:
71%

Még mindig nem értem, hogy ez téged miért zavar?

Engem sokkal jobban zavar, ha pici gyermek mellett, netán a babakocsiba pöfékel az anyuka és vagy apuka.

És a bagó sem két fillér havonta.

Szóval belemehetnénk sok minden témába, hogy ki miért költ erre vagy arra.

2011. okt. 19. 13:52
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

Tipikus női mentalitás. Pletykálni, szart keverni, vájkálni más pénztárcájába.

Ha meg turis, az a baj.

Valamelyik anyukának úgysem fog tetszeni valami a játszótéren. Neked a hello kitty nem tetszik, nekem a gagyi nem tetszik, a harmadiknak a halálfejes cucc nem jön be. És akkor mi van?

Miért nem lehet egymás mellett békében élniük az embereknek?????

2011. okt. 19. 13:57
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

"Máig nem értem, mi késztet embereket arra, hogy ha fáj nekik a más öröme, tulajdona, inkább megpróbálják szétzúzni azt, semhogy hasonlót teremtsenek maguknak."

Vavyan Fable

2011. okt. 19. 14:24
 20/29 anonim ***** válasza:

na, ez jó. én most vettem turiban egy csomó hello kitty-s rucit, sapit, nacit, kesztyűt. nem is tudtam,hogy ez ilyen baromi vitaindító dolog :D

eddig nem tudtam,hogy ez burzsuj dolog,szerintem nem rosszabb, mint a verdás vagy pókemberes pólók, rágók, matricák vagy ugyanez a disney-s hősökkel. Másfajta ruhát szint nem is lehet kapni, csak ezeket. Azért sima fehér piaci pólóba ne kelljen már járatnom a gyereket,csakhogy natúr maradjon :))

2011. okt. 19. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!