Most őszintén! Ez mi? Tényleg innen várják el a segítséget?
Ma volt egy kérdés, hogy egy 31hetes kismama nem tud semmit venni a születendő gyerekének, mert nem maradt rá pénzük. 140et keres a férj, ő huszonpárezer ft-ot kap, és 120 a rezsi, és már nem marad pénz a kicsire.(lehet nem pontosak az adatok) Aztán a kérdező kinyőgte, hogy ő innen a válaszadóktól szeretne ingyen baba cuccokat. Sajnos már törölték a kérdést, nem tudom mi lett a vége.
De ezelőtt a kérdés előtt is volt egy olyan kérdés, hogy az anyuka téli cuccokat akar a lányának, mert nincsen pénze. Egy idős nénihez járt át internetezni és onnan írogatott. Aztán persze kiderült, hogy nem is igaz amiket leírt a kérdésben mert az egyik válaszadó megtalálta facebook-on és onnan minden kiderült. Persze ezt is törölték. Páran biztos emlékeznek erre a kérdésre.
Nem rossz indulatból, de most komolyan innen várják a segítséget, az ingyen dolgokat? Számomra ez annyira felfoghatatlan, hogy már arra sem telik hogy turkálóból, börzéből beszerezzék a legfontosabb dolgokat. Mi lesz majd akkor ha megszületik? Félreértés ne essék, én is turiból meg a legolcsóbb helyekről szereztem be mindent a babának. Ti mit gondoltok erről? Én nem tudnék idegenektől ilyen mértékű segítséget kérni. Tudom, hogy alakulhatnak máshogy is menet közben a dolgok, de én nem erre gondolok. Nem vitázni szeretnék, csak kérdezem ti hogyan látjátok ezt?
Hu ez szomorú amit irsz.
Egy másik fórumon ahol fent vagyok ott volt egy eset,"anyuka" más blogjáról lopta le a "gyermeke" képeit. Meg kitalálta h ő rákos meg kómában van. Mindenki segitett neki meg utaltak neki pénzt meg ruhát a 3hós fiának. (3hós volt mikor kómába esett..) S kiderült h nem is létezik a nő,meg hogy egy amerikai oldalról lopja a családi képeit. Még fake fb adatlapot is csinált magának,családjának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!