Tapasztalt anyukák! Ruha-kérdés?
Figyelt kérdés
2.5 éves kislányomról és 7 hónapos kisfiamról rengeteg ruha van a bezsákolva.Rengeteg olyan darab van,ami 1-2 alkalommal volt a lányomon,volt ami 1x sem(!),mert annyi ruhája volt.Fiam pedig olyan gyorsan nőtt,hogy 2 hónapos korára megduplázta a súlyát,így neki is sok használatlan darabja van.Turit kérdeztem,nem veszik át,vaterán/tesz-veszen olyan kicsi eséllyel lehet eladni bármit is.Hol tudnám eladni őket?2011. okt. 12. 07:51
11/17 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva a bodykért 300,a többi kis ruháért 500ft-ot gondoltam darabonként,szerintem ez nem vészes.Turiban én is szoktam vásárolni,legutóbb ott 1000ft volt egy pulcsi,igaz,nagyon szép,vagány,hibátlan.Csak tényleg "siratnám" a kabátokat,overálokat pár százasért odaadni :/
2011. okt. 12. 08:49
12/17 anonim válasza:
Kardigánokért,szabadidő nadrágokért adott 250-300 Ft-okat.
13/17 anonim válasza:
Ja és volt még egy vasatagabb kis gatyó, kabátkával együtt azért 450 -et adott.
14/17 A kérdező kommentje:
Na minden esetre majd megnézem Győrben van e egyáltalán bababizi.Ha nem tudunk megegyezni,akkor marad a hirdetés.Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 12. 09:00
15/17 anonim válasza:
Szerintem a vaterán is elkelnének annyiért, amit írtál, ha szépek és jók, a téli cuccokat most nagyon keresik.
Ja, a zsibvásár pedig ingyenes! A babaszoba.hu-n is szoktak hirdetni, jófogás, hoxa, stb.
Sok sikert! :)
16/17 anonim válasza:
Vaterán és Teszveszen csomagban kell feltenni, kevesebb vele a macera. pl 5-10db body..stb. Baba börze.
17/17 anonim válasza:
Fogjatok össze a játszótéri anyukákkal és egyikőtöknél szervezzetek bababörzét. Nálunk (Pest megyei kistelepülés) ebből nőtte ki magát egy helyi "rendes" bababörze, most már egy étterem különtermében kap helyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!