Mi történhetett vele?

Figyelt kérdés

Tegnap a lányom készülődött az iskolába és egyszer csak elsírta magát.Megkérdeztem tőle mi a baj,de ö nem tudott rá válaszolni csak zokogott. Aztán végül is, nem ment az iskolába mert egy óráig vagy tovább sírt. Nagyon el volt keseredve.Szerintetek mi lehet a baja?Mi bánthatja?

ja és 14éves.

Köszönöm a normális válaszokat

2011. okt. 10. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
szerelem? menstruáció? osztálytársak piszkálódása? más nem jut eszembe
2011. okt. 10. 13:59
 2/9 A kérdező kommentje:
egyik se. elmondása szerint. de köszönöm a válaszodat!
2011. okt. 10. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha valóban nem eltitkolta és semmi baja, akkor a tinédzser kori hormonváltozásnak tudható be.

Bár, biztos vagy benne, hogy nincs olyan, amit esetleg ne merne elmondani, de mégis nyomja a lelkét?

2011. okt. 12. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:

hát, én vagy arra gondolnék,hogy valami miatt bűntudata van és nem meri elmondani vagy megsértették a lelkét. biztosan történt valami komoly, ez nem sima hormonváltzosá, az tuti. Szerintem mentsd fel őt így tudatlanul is: "bármi is történt szeretlek és melletted állok. bármikor úgy érzed, elmondhatod, meghallgatlak. melletted állunk, a lányunk vagy és nagyon szeretünk."

ennyi és ha majd akarja elmondja. legyetek többet érzelmileg mellette, csináljatok közös programokat, ölelgessétek, simogasd, de ne tolakodóan. ha nem akarja, kellemetlen neki,akkor nem szabad. ajánlj fel helyette egy közös mozit, kirándulást stb.

2011. okt. 12. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
nehéz kor. csak találgatni tudok. nem érzi úgy hogy van rajta egy kis felesleg? vagy nem érzi magát csinosnak? ez zavarhatja, és esetleg gonoszkodik vele egy-két lány. előbb utóbb elmondja szerintem.
2011. okt. 12. 20:13
 6/9 A kérdező kommentje:
De mindig mondja,hogy dagadt. Pedig nem az. És, hogy csúnya . Hiába mondom neki, hogy szép és nagyon jó alakja van. Mikor sírt véegig vele voltam. De megkért, hogy hagyjam egyedül. Köszönöm a válaszaitokat.
2011. okt. 12. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
vidd el vásárolni egy két ruhát. ha megtehetitek vegyetek egy szuper csizmát, ami nincs másnak, vagy egy klassz sálat (nem kötöttet) amit mindenhez lehet húzni. tudom mit érez, én is ilyen voltam. egy jó cucc amibe "menőnek" vagy csinosnak érzi magát, csodákra képes. és nagyon sokszor mondogasd neki hogy szép, de gondolom ez eddig is megvolt. (előző voltam)
2011. okt. 13. 11:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti piszkálják a suliban. Várj, amíg magától elmondja, ne faggasd, csak tudja, hogy hozzád bármikor, bármivel fordulhat.
2011. okt. 13. 15:52
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat.
2011. okt. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!