Mi történhetett vele? Felsírások.
Szia!
Az én lányom 6 hónapos, és pont ezt csinálja mostanában. Én úgy gondolom, hogyha felsír éjjel/hajnalban többször, akkor nem azzal van a gond, hogy hogyan altatod el este, és a megszokás miatt kell többször. Én inkább úgy gyanítom, hogy a te babádnak is,(enyémnek is) fáj valamije. Én is arra gondolok, hogy a háttérben dolgoznak a fogak, és szerintem talán a pocija is fájhat. (legalábbis nálunk )
Tudom, hogy fárasztó neked is, de a babádnak rád van szüksége,amikor felsír, te tudod megnyugtatni, megvigasztalni. Véleményem szerint amikor rögtön ott vagy mellette, és érzi, tudja, hogy számíthat rád,azzal adod neki a legnagyobb biztonságot. Én azt mondom neked, és magamnak is, hogy biztosan nem lesz ez mindig így, valahogy bírjuk ki!!:-))
Nekem is 4,5 hós a kisfiam, és mostanában nálunk is ugyanez a gond, már próbáltam chaomillát adni neki, hátha a foga, de nem, egyszerűen én sem tudom, hogy mit tegyek. Az első válaszát megpróbálom majd én is, mert nálunk is cumisüvegen alszik el este és az ágyába csempészem. Az én kisfiam "álmában sír" és úgy ébred fel, egyszer kifigyeltem.
Én is tettem fel kérdést, nekem azt válaszolták, hogy rosszat álmodik. De ez ellen nem tudom, mit tehetnék.
Bocs, az offért, csak gondoltam leírom, hogy nem vagy egyedül, már nagyon kivagyok, néha megszédülök a fáradtságtól.
valószínűleg a foga jön, nem ok nélkül csinálja. nem hobbiból. aki sírni akarja hagyni az ekkora gyerekét, amikor még a foga is jön nagy valószínűséggel , lelke rajta. sztem inkább csillapítani kell vhogy a kínjait , és ha sehogy sem lehet, akkor bizony fel kell hozzá kelni, megnyugtatni stb. ez ilyen. az enyém is ezt csinálta, egész sokáig, mégis átalussza már az éjjelt régen.
2 éves kislány édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!