Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történhetett vele?

Mi történhetett vele?

Figyelt kérdés
most 8 hónapos a kisfiunk és kb 2 hete nem alszik rendesen.Éjjel óránként van fent és csak köztünk hajlandó aludni.Napközben le sem tudom tenni már fél órára sem mert rögtön sír.Most kezdett el mászni és 2 napja állt fel.Mát kezdek elfáradni tőle.
2011. febr. 3. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

A fogacskáival mi a helyzet?Lehet, hogy most bujdosnak elő!

Nálunk pont az ellenkezője van egész nap aludna!

2011. febr. 3. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
2 foga alul már kibújt,felül még semmi jele nincs a fogaknak
2011. febr. 3. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
A mozgásfejlődés is okozhatja,nálunk is ez volt a helyzet mikor elkezdett mászni!
2011. febr. 3. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
mozgásfejlődés,fogak,front stb!Esetleg próbálj meg homeos bogyót:fogzásra chamomilla,alvászavarra Sedatif PC.
2011. febr. 3. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is 8 hónaposak vagyunk,nálunk is ugyan ez a helyzet,már kezdek lemerülni. :( Remélem hamar vége lesz ennek az időszaknak is és végre alszunk egy jót. Kitartás!!!!
2011. febr. 4. 07:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ma reggelre bedagadt a felső metszőfognál az ínye.Biztosan e miatt is nyűgös.Én is remélem hamar túl leszünk ezen az időszakon,mert ilyenkorra( 18 óra)már tiszta bamba vagyok.
2011. febr. 4. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!